Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yritystulkki avuksi yrittäjien arkeen

Kyyjärven kunta panostaa yrittäjien palveluun. Kunta on hankkinut käyttöönsä netissä toimivan Yritystulkki-nimisen yrittäjyyden tietoaineiston.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kauppakeskus Paletin Pihatoripäivä 11.6

15.6.2011. Suvi Kantonen

Aurinko paistoi ja kauppa kävi. Arvonnassa päävoittona ollut Kaasugrilli matkaa Vaasaan.

Kaunis aurinkoinen sää helli Kauppakeskus Paletissa järjestettyä Pihatoripäivää mukavasti. Paletin kauppiaiden lisäksi toripäivässä oli mukana mm. Ahosen Taimisto, Rautia Patinen, Konehuolto Hannu Hoppula, Väätäiskylän Itsepalvelukioski, Viitasaaren Kalatuote, Viispiikkinen ja Kaakkolammen Lohi. Kauppakeskus Paletin kauppiaiden ohjelmaan kuului lisäksi onnenpyörä, jossa palkintoina liikkeiden lahjoittamia palkintoja ja neljä matkalahjakorttia, jotka lahjoitti liikennöitsijä Reijo Uusisalo. Haitarinsoitto sopii aina toripäivien yhteyteen, sitä tarjosi saarijärveläinen 9-vuotias Sonja Lampinen. Sonja kertoi osallistuvansa Suomen Hopeisen Harmonikkakisan finaaliin, joka televisioidaan kesäkuun 29:s päivä. Iloinen tyttö osasi soittaa taitavasti ja kun häneltä kysyttiin, mitä haaveita tulevaisuutta ajatellen on, niin Sonja vastasi, että haluaisin isona olla soittava sairaanhoitaja.

 Pihatoripäivä Paletissa oli kaiken kaikkiaan mukavaa yhdessäoloa ja Kyvyn paistamat makkaratkin tekivät hyvin kauppansa helteestä huolimatta. Risteilylahjakortit voittivat Virpi Leppämäki,Emmi Nousiainen,Kirsi Lehtimäki ja Matias Leminen. Päävoittona ollut 200 euron arvoisen kaasugrillin voittaja oli Eeli Töyli Vaasasta. Neljävuotiaan Eelin äiti oli todella iloinen voitosta ja kertoi, että Palettiin lähdettiin ihan vain katsomaan, minkälainen paikka mahtaa olla. Onnenpoikana toimi Jorma Peuranen Seinäjoelta ja virallisena valvojana mymäläpäällikkö Tuija Lautanen Marimekon Kyyjärven myymälästä.

Seuraava Paletissa järjestettävä Pihatoripäivä järjestetään elokuun toinen lauantai. Kiitokset kaikille mukanaolleille ja onnittelut voittajille!