Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Saunakylän pvy:n vuosikokous/tupailta

Taas kerran melkeinpä koko Saunakylän väki kokoontui vuosikokouksen/tupailllan merkeissä.


Kuumakengitystä maaseutuopiston Perhon yksikössäEläinlääkintähuolto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Saunakylän pvy:n vuosikokous/tupailta

12.6.2011 Irma Mäkelä/Saunakylän pvy

Taas kerran melkeinpä koko Saunakylän väki kokoontui vuosikokouksen/tupailllan merkeissä.

Vuoskokous pidettiin Mäenpäässä perjantaina 10.6.2011. Yhdistyksen puheenjohtaja Raimo Tamminen avasi kokouksen ja kokouksessa käsiteltiin/hyväksyttiin viime vuoden tilit ja toimintakertomus. 

Muissa asioissa suunniteltiin, jotta pvy:n yleisiä kokouksia aletaan pitämään kerran vuodessa. Ensi syksynä syyskokouksessa asia otetaan esityslistalle ja sääntöjen mukaan asiasta on mainittava jo kokouskutsussa. Ensi keväänä asia otetaan esille toisen kerran ja jos kokousväki hyväksyy asian, niin sen jälkeen Kyyjärven Saunakylän pienviljelijäyhdistys kokoontuu yleiseen kokoukseen kerran vuodessa.  Tupa-/kotailtoja kyllä vietetään entistä ehommin.

Valkeislammin kodalla tullaan pitämään elokuussa kotailta. Tuolloin pidetään kunnon arpajaiset, jonka palkinnoiksi itse kukin tuo jotain; ehkäpä täytekakkukin odottaa jonkun jääkaapissa onnellista voittajaa. Tammisen Sulo on myynyt pvy:n arpoja tuloksekkaasti. Valkeislammin kodan maapohjasta yhdistys maksaa vuokraa metsähallitukselle ja arpajaistuloilla katetaan vuokramenot.

Valkeislammilla on hieno, kunnostettu uimaranta, joka on kaikkien kuntalaisten käytössä. Kodan käytöstä otetaan pieni vuokra. Pvy:llä on hieno kahvi- ja ruokakalusto sekä viiden litran kahvinkeitin, joidenka vuokrahinnat jäsenistölle sovittiin kokouksessa.

Vuosikokouksen kakkuarvonnan voitti taas kerran Joni Ojala. Niin voitti viimekerrallakin, jotta hyvä on arpatuuri. Kiitos kaikille arpoja ostaneille. Ilma oli helteinen noin +30 astetta ja itikoita riittävästi.

PS. Lumipalloheisiin tulee muuten hirveästi kukkia.