Kyyjärven verkkolehti | kesäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Kevään 2011 uudet ylioppilaat ja ammattiin valmistuneet

Kyyjärveläiset kevään 2011 uudet ylioppilaat sekä ammattiin valmistuneet
Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Onnea Valmistuneet! Onnea uusi Ylioppilas!

20.5.2011 Olavi Vallivaara

Kesän kynnyksellä monet nuoret valmistuvat ammatteihin eri opinahjoista. Uudet ylioppilaat painavat valkolakin päähänsä 4.6.2011.

Valmistuminen on pitkäjänteisen uurastuksen hieno saavutus. Elämän tärkeä etappi on saavutettu. Uusi elämänvaihe odottaa. Jollakin on työpaikka jo tiedossa, joku hakee töitä ja hakupapereita lähetetään. Joku on päättänyt jatkaa opintojaan.

Ylioppilaaksi tulo on yksi saavutus matkalla ammattiin. Se on hieno ja onnellinen hetki. Ylioppilaslakki päässä tuntuu hyvältä. Juhlan jälkeen elämä jatkuu opiskelulla, armeijaan menolla tai muilla elämän suunnitelmilla. Opiskelu on aina kannatettava asia. Toivon jokaiselle nuorelle voimia opiskella eteenpäin ja jos heti ei opiskelupaikka avaudu niin kannattaa yrittää uudelleen.

Me kyyjärviset olemme onnellisia nuorista valmistuneista ja teistä uusista ylioppilaista. Lähtiessänne jatkamaan opiskelua tai jos opiskelua vastaavaa työtä ei löydy kotiseudulta niin teillä on vahva linkki juurillenne Nopolanewsin kautta. Yhteys kotipaikkaan säilyy tuoreena, ikävään saa lääkettä ja koti pysyy paremmin mielessä. Samaa asiaa palvelee myös paikallislehti Viispiikkinen.

Nyt on Teidän aika juhlia, Paljon onnea saavutuksesta ja menestystä tulevaisuuteen!