Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

 

Rehtori Jussi Halttunen luennoi kirjastossa.

14.7. 2011Suvi Kantonen

Kyyjärvi-viikolla luento ja keskustelutilaisuus, jossa Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta rehtori Jussi Jussi Halttunen, tilaisuudessa myös kansanedustaja Aila Paloniemi

Kyyjärven kirjasto on avoinna Kyyjärvi-viikolla myös tiistaina klo 10-16(normaalistihan kirjasto suljettuna tiistaisin). Torstaina 21.7 kirjasto suljetaan poikkeuksellisti jo klo 16, mutta kirjastossa avataan ovet saman päivän iltana klo 18 uudelleen. Iltatilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla, jonka jälkeen Jyväskylän Ammattikorkeakoulun rehtori Jussi Halttunen luennoi aiheesta Kirjastotoiminnan merkitys. Luennon jälkeen käydään aiheesta yleistä keskustelua, johon osallistuu lisäksi kansanedustaja Aila Paloniemi. Ailan sydäntä lähellä on kulttuuritoimi ja siihen liittyvät asiat, joten keskustelua kirjastoon/ kulttuuriin  liittyen varmasti syntyy.

Kirjaston aukioloaikoina Kyyjärvi-viikolla voi käydä tutustumassa esillä oleviin leikekansioihin, joihin kerätty lehtiartikkeleita Kyyjärven tapahtumista. Aikaisimmat leikkeet on jo vuodelta 1952. Säännöllisesti leikkeitä on kerätty vuodesta 1980 lähtien. Tervetuloa kirjaston tapahtumiin mukaan ja tervetuloa Kyyjärvi-viikolle.