Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lastenleirillä riitti säpinää!

Kyyjärven seurakunnan lastenleiriä vietettiin Piispalassa 12.-14.7. ihan kohtalaisissa sääoloissa, vaikka lähtöhetkellä satoikin melkoisesti. Iloisesta meiningistä piti huolen 32 mukaan lähtenyttä leiriläistä!


Pölkissä kokoonnuttiin muistokiven ääressäKesäiset muistoseuratKirkko täyttyi konfirmaatiojuhlassaKonfirmaatiojuhlaKesä on käsilläKirkon kulmiltaKonfirmaatioharjoitus kirkossa lauantaina 9.7. kello 15Riihikirkko täyttyi

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Riihikirkko täyttyi

25.6.2011 Olavi Vallivaara

Hieno sää suosi Juhannuksen jumalanpalvelusta Honkalehdon kievarissa.

Kievarin riihikirkko oli täynnä ja saman verran oli ulkona seurakuntalaisia. Juhannus on paitsi keskikesän juhla niin kirkkovuodessa Johannes Kastajan syntymäpäivä. Johannes oli Jeesuksen edelläkävijä ja tienraivaaja. Hän saarnasi väkevästi parannusta ja osoitti ihmisille Jeesusta.

Juhannuksen sananjumalanpalveluksen toimitti khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Juliana Muli ja suntiona Alpo Noponen. Tekstin luki Kievarin emäntä Aila Ahtila. Kirkkokahvit Kievarin navetassa tarjosi Aila ja avustajina olivat Seija Hietalaakso ja Eila Hänninen.

Kahvin jälkeen katselimme ja ihmettelimme Kievarin pihapiirissä olevia tiloja ja vanhoja  työkaluja sekä käsitöitä.  Ympäristö toi kesäisen kauneuden kanssa oikein juhlallisen juhannusmielen sisimpään. Kiitokset Ailalle, avustajille ja mukana olijoille hienosta juhlahetkestä.