Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lastenleirillä riitti säpinää!

Kyyjärven seurakunnan lastenleiriä vietettiin Piispalassa 12.-14.7. ihan kohtalaisissa sääoloissa, vaikka lähtöhetkellä satoikin melkoisesti. Iloisesta meiningistä piti huolen 32 mukaan lähtenyttä leiriläistä!


Pölkissä kokoonnuttiin muistokiven ääressäKesäiset muistoseuratKirkko täyttyi konfirmaatiojuhlassaKonfirmaatiojuhlaKesä on käsilläKirkon kulmiltaKonfirmaatioharjoitus kirkossa lauantaina 9.7. kello 15Riihikirkko täyttyi

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Konfirmaatiojuhla

10.7.2011 Olavi Vallivaara

Kesän konfirmaatiojuhla oli Kyyjärven kirkossa sunnuntaina 10.7.2011. Rippikoulua pidettiin kevään ja kesän oppijaksolla Kyyjärvellä ja kesän leirijakso oli juhannusviikolla Kuusamossa.

Rippikoululaisia oli kaikkiaan 22. Oman seurakunnan leirillä Kuusamossa oli seitsemän tyttöä ja seitsemän poikaa eli yhteensä neljätoista, jotka konfirmoitiin sunnuntaina 10.7. Isoisina rippileirillä olivat: Mari Halmesaari, Johanna Oikari ja Meri Löytönen. Kanttorin lomittajana oli Juliana Muli, opettajina  Riitta Kytölä ja Olavi Vallivaara sekä chaufföörinä Reijo Uusisalo. Musiikkiopetuksen Kyyjärvellä antoi kanttori Minna Erkkilä.

Konfirmaation Kyyjärven kirkossa toimitti khra Olavi Vallivaara, saarnan piti teologi Raimo Kytölä, kanttorina oli Minna Erkkilä, esirukous Riitta Kytölä, suntiona Alpo Noponen ja tekstinlukijoina Mari Halmesaari ja Johanna Oikari. Konfirmaatiolla rippikoululaisten kummit olivat siunaamassa omia kummilapsiaan.

Toivotamme rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen, isovanhemmilleen ja kummeille Onnea ja siunausta!