Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lastenleirillä riitti säpinää!

Kyyjärven seurakunnan lastenleiriä vietettiin Piispalassa 12.-14.7. ihan kohtalaisissa sääoloissa, vaikka lähtöhetkellä satoikin melkoisesti. Iloisesta meiningistä piti huolen 32 mukaan lähtenyttä leiriläistä!


Pölkissä kokoonnuttiin muistokiven ääressäKesäiset muistoseuratKirkko täyttyi konfirmaatiojuhlassaKonfirmaatiojuhlaKesä on käsilläKirkon kulmiltaKonfirmaatioharjoitus kirkossa lauantaina 9.7. kello 15Riihikirkko täyttyi

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kesäiset muistoseurat

12.7.2011 Olavi Vallivaara

Marja-Liisa ja Arvi Anttilan hienolla kesämökillä Noposenahossa oli maanatai-iltana 11.7. paljon seuravieraita aina Ruotsista saakka.

Luoja oli antanut kauniin kesäillan ja saimme hiljentyä muistoseuroihin luonnon keskellä. Muistelimme viime syksynä 3.11. poisnukkunutta Leevi Lampilaa. Hän oli läsnolleiden Toivon, Martan ja Liisan veli  ja samalla muistelimme myös Liisan puolisoa Armi Anttilaa, joka nukkui pois noin 4 kuukautta sitten Halsthammarissa Ruotsissa. Seuroissa puhui khra Olavi Vallivaara, kanttori Minna Erkkilän johdolla lauloimme monta virttä. Yhdessä muisteltiin näitä rakkaita läheisiä ihmisiä ja serusteltiin sekä tutusteltiin toisiimme. Lähisukua oli Ruotsista, oman kyläläisiä, perholaisia ja vähän muualtakin. Isäntäväki oli kesämökkiin laittanut hienot tarjoilut. Kiitokset Marja-Liisalle ja Arville sekä Hyvää kesän jatkoa kaikille mukana olleille!