Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Lastenleirillä riitti säpinää!

Kyyjärven seurakunnan lastenleiriä vietettiin Piispalassa 12.-14.7. ihan kohtalaisissa sääoloissa, vaikka lähtöhetkellä satoikin melkoisesti. Iloisesta meiningistä piti huolen 32 mukaan lähtenyttä leiriläistä!


Pölkissä kokoonnuttiin muistokiven ääressäKesäiset muistoseuratKirkko täyttyi konfirmaatiojuhlassaKonfirmaatiojuhlaKesä on käsilläKirkon kulmiltaKonfirmaatioharjoitus kirkossa lauantaina 9.7. kello 15Riihikirkko täyttyi

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kirkon kulmilta

6.7.2011 Olavi Vallivaara

Kesä on parhaimmillaan. Seurakunnan toimintaa sävyttää kesän ja luomakunnan tunnelmat.

Sunnuntaina 10.7.klo 10 vietämme kotikirkossamme rippikoulun päätösjuhlaa, konfirmaatiomessua. Toivomme, että rippikoululaisten vanhemmat, isovanhemmat ja kummit ovat paikalla ja tietenkin kaikki muutkin läheiset ja seurakuntalaiset.

Maanantaina 11.7.klo 19 on Leevi Lampilan muistoseurat Marja-Liisa ja Arvi Anttilan kesämökillä Noposenahossa.

Torstaina 14.7. kokoonnumme jo 26.kerran Pölkkiin, Pölkin kesähaudan muistokiven äärelle, laulamaan kesävirsiä, hiljentymään Jumalan sanan äärelle ja muistelemaan Pölkin suvun ja kyyjärveläisten vaiheita näillä rakkailla rannoillamme. Kesäillan hartaus on klo 19 ja hartauden jälkeen ilta jatkuu kahvittelun ja seurustelun merkeissä Virtalan eli Pölkin Annin mökillä.

Kirkkokuoro pitää kesätreenauksen maanantaina 18.7. kirkossa. Naisten lauluryhmä aloittaa harjoitukset klo 18.30 ja miehet tulevat mukaan klo 19.  Viimeistelyharjoitus hengellisen musiikin iltaa varten pidetään keskiviikkona 20.7. klo 15.

Lauantaina 16.7. klo 15 on Oikarin Lehtosella Vieno Lehtosen 90-vuotisjuhla seurat.

Ensi sunnuntaina 17.7.klo 11 ollaan samalla tavalla kesäisissä merkeissä luontokirkossa Valkeislammen kodalla Saunakylässä. Jp:n jälkeen on saunakyläläisten tarjoamat nokipannukahvit.

Kyyjärvi-viikon merkeissä on keskiviikkona 20.7.klo 19 kirkossa Hengellisen musiikin ilta, jossa laulaa Kyyjärven kirkkokuoro ja naisten lauluryhmä. Samassa yhteydessä on kirkkokuorolaisten järjestämät pienet myyjäiset ja kahvihetki kuoron toiminnan tukemiseksi.

Sunnuntaina 24.7.klo 10 Jumalanpalvelus sekä kunniakäynti ja seppeltenlasku sankarihaudoille, khra Maria Lyly Karstulasta. Jp:n jälkeen on Kotiseutuviikon pääjuhla.

Ke 27.7.klo 13.30 ja 14 Hartaus Pien-ja vanhainkodilla

           klo 19 Kesäillan virret kirkossa

Sun 31.7.klo 18 Iltajumalanpalvelus, Raimo Kytölä

Ke 3.8. klo 19 Israel-ilta kirkossa, mukana Jordanin laakson Hanakar seurakunnan pastori Aviel Gersh ja vaimonsa Nirit, joka on Kalervo Syvännön tytär

Sun 7.8.klo 18 Kirkastussunnuntain iltajumalanpalvelus, Maria Lyly

Pe 12.8.klo 9.15 Koulujumalanpalvelus

Sun 14.8.klo 11 on Kyyjärven Hautausmaan 80-vuotisjuhlajumalanpalvelus kappelissa. Mukana oman seurakunnan työntekijöiden lisäksi Kyyjärven kirkkokuoro.

Kyyjärven Ry:n järjestämät Kesäseurat on kirkossa La-sun 20-21.8. Seurat alkavat la 20.8.klo 18.30 Iltamessulla ja jatkuvat sun 21.8. klo 10 jumalanpalveluksella ja päiväseuroilla. Seuraravintola on kirkon seurakuntasalissa.

Pe.26.8.klo 18.30 Syysillan hartaus ja kesäkauden päättäjäiset Hokkalan kodalla

Sun 28.8. klo 11 Perhejumalanpalvelus ja ekaluokkalaisten koulutielle siunaaminen kirkossa

Sun 4.9. on Evankeliumiyhdistyksen kirkkopyhä klo 10. Jp:ssa saarnaa teol.tohtori Reijo Arkkila ja hän puhuu myös juhlassa. Jp:n jälkeen kahvitarjoilu.

Tervetuloa seurakunnan järjestämiin tuleviin kesän ja alkusyksyn tapahtumiin!