Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Rakennustuotealan ammattitutkinnon suoritti 28 työntekijää Betset Oy:llä

Kahden vuoden koulutusjakso päättyi todistusten jakoon Betset Oy:n kesäpäivän yhteydessä


Nopola News -Yritykset ja Palvelut sivusto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rakennustuotealan ammattitutkinnon suoritti 28 työntekijää Betset Oy:llä

23.6.2011 Suvi Kantonen

Kahden vuoden koulutusjakso päättyi todistusten jakoon Betset Oy:n kesäpäivän yhteydessä

Betset Oy:llä vietettiin perinteistä kesäpäivää, jonka yhteydessä jaettiin myös todistukset 28:lle työntekijälle, jotka osallistuivat Työtehoseuran ja Betset Oy:n yhteisesti järjestettyyn Rakennustuotealan ammattitutkintokoulutukseen. Koulutuspäällikkö Reino Holappa kertoi koulutuksen sujuneen erittäin hyvin. Työntekijät olivat motivoituneita ja tänne oli aina erittäin mukava tulla tunteja pitämään, kehuu Holappa. Käytännössä koulutus oli avoin kaikille ja työntekijä sai itse valita, osallistuuko hän aamu-vai iltapäiväryhmään. Opiskelu käytiin työaikana, siihen kuului sekä teoria- että käytännön opiskelua ja kaikki saivat normaalipalkan myös koulutusjaksolta. Lisäksi jokainen työntekijä täyttää Työtehoseuran stipendivaatimukset ja saavat anoa itselleen 365 euron suuruisen stipendin. Ehtona oli, että työntekijä on alle 64 vuotias, ollut vähintään 5 vuotta suomalaisen työnantajan palveluksessa ja suorittanut kyseisen tutkinnon.

Teollisuusneuvos Hannu Löytönen Betset Oy:ltä oli myös tyytyväinen, että näinkin monta työntekijää koulutukseen osallistui. Kyyjärveltä 28 ja Nurmijärven tehtaalla 10 henkilöä sai jo nyt todistuksen, joka osoittaa, että myös työntekijät ovat sitoutuneet tekemään töitä tosissaan. Jatkoakin  koulutukseen on luvassa, sillä seuraavaksi alkaa työnjohtokoulutus Kyyjärven tehtaalla, ammattitutkinnon koulutus Hämeenlinnan tehtaalla ja Pietarin tehtaalla mietitään mahdollisen opetusvideon käyttämistä koulutuksessa.

Tilaisuudessa kuultiin myös Betset Oy.n tämän vuoden tilanteesta. Löytösen mukaan pieni notkahdus koettiin maalis-huhtikuun aikana, jonka jälkeen tilauskanta kasvoi huomattavasti. Kesä ja syksy tulevat olemaan kiireistä aikaa. tehdas on huoltotöiden osalta kiinni vain viikon 29, muuten toiminta jatkuu näillä näkymin hyvin koko loppuvuoden. Liikevaihtoennuste tälle vuodelle on 50-52milj. euroa, ja työntekijöitä Betsetillä on tätä nykyä kaikkiaan 261