Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Rakennustuotealan ammattitutkinnon suoritti 28 työntekijää Betset Oy:llä

Kahden vuoden koulutusjakso päättyi todistusten jakoon Betset Oy:n kesäpäivän yhteydessä


Nopola News -Yritykset ja Palvelut sivusto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

NopolaNewsille uusia tuulia markkinointiin

13.7.2011 Sari Nykänen

Jyväskylän yliopiston opiskelijoista koostuva projektiryhmä toteuttaa NopolaNewsille markkinointisuunnitelman.

Tänä kesänä Jyväskylän yliopiston Innovaatiomarkkinapaikan järjestämä Monitieteinen työelämäprojekti –kurssi tähtää yritys- ja opiskelijamaailmojen kohtaamiseen molempia hyödyttävällä tavalla. Kun yhteen laitetaan tässä tapauksessa it-alan kognitiotieteilijä, ekonomistisosiologi, tietojärjestelmätieteilijä, musiikkitieteilijä ja markkinointiviestijä sekä toimeksiantajan tarve parantaa tunnettuutta ja tehostaa myyntiä, voi tuloksena olla vain jotain ainutlaatuista. Projektiryhmällämme onkin tavoitteena kehittää NopolaNewsin markkinointiin uusia ja innovatiivisia ideoita, jotka ovat toteutettavia ja tarkoituksenmukaisia.

Ryhmämme kävi jo kerran Kyyjärvellä tutustumassa NopolaNewsin toimintaan ja kuulemassa Kyyjärven Mediamyllärit ry:n toiveita. Vierailun pohjalta selvisi, että NopolaNews on paljon tunnustusta saanut palvelu, jonka IPTV-lähetykset ovat teknisesti huippuluokkaa, kalustoon on investoitu kovasti ja kaikki mahdollisuudet toiminnan eteenpäin viemiseen on olemassa, mutta näkyvyyden ja tunnettuuden suhteen tilanne onkin sitten edelleen vähän niin ja näin. Siispä ryhmämme lähti pohtimaan operatiivisen tason markkinointisuunnitelmaa, jota NopolaNewsin väki voi syksyllä alkaa toteuttamaan käytännössä. Päätavoitteena on kartoittaa markkinoiden tilanne ja kohderyhmät sekä kehittää keinoja, kanavia ja viestintää markkinoinnin toteuttamiseen erityisesti IPTV-palvelun osalta.

Projekti tarjoaa meille opiskelijoille mielekkään mahdollisuuden pureutua oikeaan toimeksiantajan ongelmaan ja päästä hyödyntämään koulunpenkillä opittuja taitoja sekä toisaalta toimeksiantajalle keinon kehittää omaa toimintaansa yhteistyössä osaavien opiskelijoiden kanssa. Jyväskylän yliopiston Innovaatiomarkkinapaikan tavoitteena onkin saada yritys- ja opiskelijamaailmat kohtaamaan. Tällainen yhteistyö tuo opiskelijan lähemmäs työelämää ja mahdollistaa pienillekin yrityksille uusimman tietotaidon hyödyntämisen kustannustehokkaasti. Yhteistyössä on voimaa!

Ryhmällämme projektisuunnitelma on jo valmis, jokaiselle projektiryhmäläiselle määritetty omat vastuualueet ja aikataulutus tehty. Parhaillaan suunnittelemme ensimmäisiä raakaversioita esiteltäväksi elokuun alussa toimeksiantajalle. Luvassa on siis ideointia ja innovatiivisuutta.