Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Rakennustuotealan ammattitutkinnon suoritti 28 työntekijää Betset Oy:llä

Kahden vuoden koulutusjakso päättyi todistusten jakoon Betset Oy:n kesäpäivän yhteydessä


Nopola News -Yritykset ja Palvelut sivusto

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Nopola News -Yritykset ja Palvelut sivusto

25.5.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Tilaa riittää sekä uusille että entisille yhteistyökumppaneille.

Nopola Newsin Yritykset ja Palvelut sivusto tuo näyttävästi esille alueemme yritys- ja palvelutarjonnan.
Yllä kuvassa sivustolta esimerkkinä Foto Antero Ohrasen yrityssivu, jonka kuvasommittelun on suunnittellut Tero Ohranen. Käväise tutustumassa itse sivuun osoitteessa: http://arkisto.nopolanews.fi/fin/yritysrekisteri/yritys/?id=90&company=24. .

Yritysesitesivu korvaa pienen yrityksen nettisivuston tarpeen tai tukee olemassa olevaa sivustoa linkitysten kautta. Yrittäjällä on mahdollisuus tehdä kuvallisia tarjouksia ja tiedotteita helppokäyttöisillä työkaluilla, joihin annetaan koulutus sekä painettu ohjeistus käytön tueksi.

Sivun suunnittelussa ja toteutuksessa annamme mielellämme apua ja neuvoja mm. valokuvauksessa ja tekstin muokkaamisessa. Ideoikaamme yhdessä!

Yritysesitesivun lisäksi näkyvyyttä saa helposti lisää logopaikalla jollakin Nopola Newsin aihealueella. Logosta tehdään linkitys yrityksen omalle nettisivustolle tai Nopola Newsiin yritysesitesivulle.

Kävijäseurannan mukaan Yritykset ja Palvelut -sivusto on yksi Nopola Newsin luetuimpia osioita - tarjousten ja tiedotteiden lisäksi haetaan runsaasti esimerkiksi yhteystietoja. Koska kyseessä ei ole perinteinen, kalsea tietokantapohjainen yrityshakemisto vaan lähinnä yrityksen "miniweb-site", niin palautteen perusteella yrityskortteja on kuulemma mukava selata jopa ihan huvikseen. Kesän kuluessa Nopola Newsin taustajärjestelmiä uudistetaan yli 30.000 eurolla. Oman osansa tästä saavat mukana olevat yritykset, sillä luvassa on entistä hienompia ja monipuolisempia palveluita mukana oleville. Niistä myöhemmin lisää.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää - puhelimitse - sähköpostitse - tai tule käymään!
puh. 044 459 7173, 044 459 7100
sähköposti: tietohanke@kyyjarvi.fi
käyntiosoite: Tuliharjuntie 5, Kyyjärvi

Palveluksessanne Kyyjärven Mediamyllärit ry