Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyyjärvi-viikkko käynnistyy Betset-hölkällä, Matti Heikkinen juoksee mukana.

18.7.2011. Suvi Kantonen

Hiihtäjä Matti Heikkinen juoksee Betset-hölkässä, tule sinäkin tapaamaan kuuluisuus ja osallistu itsekin hölkkään

Betset-hölkkä aloittaa Kyyjärvi-viikon. Juoksutapahtuma oli suosittu vuosia sitten, mutta hiipui vähitellen järjestäjien vaihtuessa. Nyt hienoa perinnettä herätellään uudelleen käyntiin, toiveena onkin saada tapahtumasta jokavuotinen liikuntatapahtuma. Kyyjärvi-viikon avaustapahtuma käynnistyy klo 18. Hölkkääjiä ja kilpasarjaan osallistuvia pyydetään olemaan Betsetillä viimeistään puoli tuntia ennen tapahtuman alkua. Luvassa on hyvät palkinnotkin. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 150, 100 ja 50 euron lahjakortit ja tavarapalkintoja. Kaikki osallistujat saavat mitalin kaulaan, lisäksi kilpasarjaan osallistuvista sarjoittain kolme parasta saavat pokaalin ja tavarapalkinnon.

Sarjat: nuoret 10, 12, 14 ja 16 vuotiaat 3km, sekä kilpa, että kuntosarjat

Naisille ja miehille hölkkäsarja 5 km ja kilpasarja 10km

Muistakaa, että kaikkien ei tarvi juosta kilpaa, matkan voi liikkua kaveriporukassa omaan tahtiin. Pääasia, että liikutaan yhdessä ja käynnistetään Kyyjärvi-viikko isolla porukalla.

Ja tähän toivotaan osallistujia muualtakin kuin Kyyjärveltä. Osallistumismaksua ei ole.

Huomio! Lisäkuvassa näet varsinaisen reitin. Tervetuloa mukaan ja sellaiset henkilöt, jotka ei halua osallistua itse hölkkään ovat toki tervetulleita seuraamaan reitin varrelle .