Kyyjärven verkkolehti | heinäkuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NopolaNews -Doc 2011

Kulttuuriperinnön nykyiset ja tulevat tallentajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet tervetuloa ainutlaatuiseen koulutukseen!


NopolaNews -Doc videotuotanto / koulutusviikko 18. -24.7.2011

Yhteistyökumppanit

NopolaNews -Doc 2011

12.7.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Kulttuuriperinnön nykyiset ja tulevat tallentajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet tervetuloa ainutlaatuiseen koulutukseen!

Ensiviikolla tiistaista 19.7. alkaen Nuorisotalo Rientolassa saadaan mielenkiintoista tietoa kuvauksesta tuotantoon. Koulutuspäivän hinta on vain 25€ ja osallistua voi vaikka yhtenä päivänä. Vielä ehtii mukaan ilmoittautumalla Myllylle tai vaikkapa paikan päällä Rientolassa.

Kurssille osallistujat voivat koulutuksen aikana kertoa omista kokemuksistaan, haaveistaan ja suunnitelmistaan.  Nyt kannattaakin tulla kuuntelemaan huippuluokan osaajia. Mm. tiistaina YLE -tuottaja Pentti Väliahdet luennoi yleisradion dokumenttituotannoista ja torstaina kirjailija Heikki Luoma ja YLE -ohjaaja Jukka Mäkinen käyttävät esityksissään otteita yhteisistä tv-sarjoistaan, siihen tapaan, miten käsikirjoitus todentuu ohjaajan kautta tv-sarjojen valmiiksi kohtauksiksi. Luennot ovat eräänlaista käsikirjoittajan ja ohjaajan vuoropuhelua. Lisäksi viikon aikana kuullaan eri luennoitsijoita, jotka kertovat tekemistään tuotannoistaan ja kokemuksistaan.

Viikon ohjelmasta lisää tietoa tästä linkistä!
MOTTO: Aiheitahan on tienvarret täynnä!

Keski-Suomen liitto on myöntänyt 24.5.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry:lle Keski-Suomen Kehittämisrahastosta avustusta NopolaNews -Doc 2011 koulutusviikon järjestämiseen 32 % hyväksyttävistä kokonaiskustannuksista, kuitenkin enintään 8 000€.  Lisäksi Kyyjärven kunta on myöntänyt avustusta 1 500€. Näiden avustusten turvin sekä talkoovoimin korkeatasoisen koulutusviikon järjestäminen on mahdollista.