Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Omaishoitajien kokoontumiset alkavat

Omaishoitajien kokoontumiset jatkuvat seurakunnan ja SPR:n vetäminä ja niitä pidetään edelleen kerran kuukaudessa


KYYJÄRVEN TERVEYSASEMAN SULKU KYYJÄRVEN TERVEYSASEMAN TIEDOTE HEINÄ-ELOKUUN AJALTA

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

LÄHIRUOKAVIESTI 2011

21.8.2011 Kaisa Tamminen/Perusopetus

Huomenna maanantaina polkaistaan matkaan järjestyksessään viides lähiruokaviesti. Viesti lähtee liikkeelle Nurmeksesta ja päätyy lopulta perjantaina Helsingin rautatietorille. Siellä kunkin joukkueen viestukapula luovutetaan päättäjille Herkkujen Suomi-tapahtumassa.

Lähiruokaviesti on tuoreen ruoan ystävien, ruokakulttuurin kehittäjien, päättäjien ja toimittajien rento haastepyöräily. Tänä vuonna teemana on "Tarjoa tuoretta". Viikon aikana puhutaan sesongin kasviksista ja luomuviljasta.

Tiistaina 23.3. viesti saapuu Kyyjärvelle Piispalasta. Toivottavasti mahdollisimman moni ehtii tien varteen hieman ennen klo 12 kannustamaan polkijoita.  Tunnin verran he pitävät taukoa Nopolan koululla.  

Nopolan koulun pihassa on Satu Pitkäsen kotileipomon tuote-esittelyä sekä myös myyntiä. Samoin Riekon marjatilan tuotteita on näytillä. Oppilaat pääsevät maistelemaan tinkimaitoa. Klo 12.30 on muikunpuhkonnan viestikilpailu päättäjien, sivistyslautakunnan, koulun henkilökunnan ja oppilaiden välillä.

Klo 13 pyöräilijät lähetetään taas matkaan kohti Alajärveä. Tällöin polkemassa on myös kyyjärveläisiä edustajia. Jälleen kannustetaan viestinviejiä kovasti myös kylätien varrella.

TERVETULOA SANKOIN JOUKOIN SEURAAMAAN TAPAHTUMAA MYÖS KOULUN PIHAAN!