Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Amaze me Leader

Amaze me Leader on suomalaisen Leader-toiminnan ytimiin suuntautuva Amazing Race –tv-formaattia mukaileva seikkailu 16-26 -vuotiaille nuorille.


EU-rauta painaa ja toimijat vaihtuvatKulmahuoneen ulkopuoleltaVuoden 2011 opintostipendien haku

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kulmahuoneen ulkopuolelta

29.7.2011 Eino Nissinen

Kyyjärvi-viikko on takana ja hieman on jo ehditty hengähtää. Viikko osoitti paikallisen toiminnan ja vapaaehtoistyön voiman. Ohjelmaa oli monipuolisesti eri kohderyhmille. Itsellänikin oli mahdollisuus osallistua muutamiin tapahtumiin.

Betset-hölkkä herätettiin henkiin pitkän tauon jälkeen. Itsekin rohkaistuin mukaan, kun arvasin, että kunnanjohtajien sarjassa on mahdollisuuksia päästä ainakin kymmenen parhaan joukkoon. Kokemus oli miellyttävä. Koskaan ennen en ole lähtenyt juoksukilpailuun maailmanmestarin perään ja tullut maaliin yli kolme minuuttia häntä ennen. Tosin maailmanmestari Matti Heikkinen juoksi kaksinkertaisen matkan. Hieman jo puhuttiin ensi kesän uusinnasta!

Markkinapäivänä Kyyjärven keskusta täyttyi ihmisistä. Olen kuullut erittäin paljon positiivisia kommentteja. Tapahtumaan oli koottu paljon nähtävää ja koettavaa. Sääkin suosi mahtavasti. Myös markkinapäivän järjestelyissä monet olivat tehneet suuren työn. Kiitokset teille kaikille!

Eino Nissinen

Kunnanjohtaja