Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Argo Arakille Viron Biitsi mestaruus

1.8.2011 KyKy/Lentopallo HK/MN

KyKy-Betsetin viimekauden kapteeni osoitti taitonsa viikonloppuna.

Kyky-Betsetin viimekauden kapteeni osoitti taitonsa viikonloppuna. Vuoden 2011 mestaruus oli kolmas konkarille ja parilleen Kristo Kollolle ensimmäinen. Argo ja Kristo hoitelivat lauantaina vastustajansa selkeästi ja sunnuntaiksi oli Pärnun hiekkarannalla paikka mitallipeleihin. Finaaliturnauksen välierässä "betonimiesten" kamppailussa Rivo Vesik parinaan Argon pitkäaikainen kumppani Kaarel Kais saivat taipua Arakille ja Kollolle erin 2-0.

Kristjan Kais seurasi turnausta katsomosta molempina päivinä ja lähetti terveiset Nopolan lentisväelle. Tohtori poti polveaan mutta lupasi palata vielä kentille ja kuka tietää vaikka betonibunkkerissa joskus tavataan?

Ja sitten finaaliin. Arak ja Kollo takoivat samalla kaavalla loppuottelussakin, kultamitallit jäi haaveeksi parilta Petrov / Aleksejev. Betsetin surrikoukku oli hionut ranteet kultakantaan, mestari oli palannut paikalleen. Lauantain pelit nähneenä voin vakuuttaa että oikea pari otti mestaruuden. Joillakin pelaajilla vain on parempi "pelisilmä" ja niitä ei kuulemma saa edes Duo Sportista.
Päätän täältä riihen nurkalta ja jännätään mitä on Kyky-Betsetin orsilla puintiaikaan...

KyKy-Betsetin kotisivut: Linkki