Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kesävieras Muksulassa

Herra Puppe Kani vietti kesälomastaan suurimman osan Muksulan Päiväkodissa lasten ja aikuisten ilona. Kani oli hyvässä hoidossa ja toi paljon iloa sekä pienten että suurten lasten elämään.


Perhekahvila toiminta jatkuuKyypartio tiedottaaNuorten leiri 2.-3.9Uusi kesäretkiyritys PowerparkiinPerhon lukio 30 vuottaKoulun aloitus Koululaisten iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen 1.8.2011 lukien

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kyypartio tiedottaa

7.8.2011 Eevaliisa Hakola/ Kyypartio

Syyskuu lähenee ja sen myötä partion viikkotoiminta pyörähtää taas käyntiin... Haastetta riittää mutta yritämme pitää lippukunnan toimivana, ainakin toistaiseksi.

Uudet, partion aloittavat: Tänä syksynä otamme uusia partiolaisia toimintaan mukaan. Eli 7- vuotiaasta ylöspäin. Nuorimmat halukkaat voivat siis olla ekaluokkalaisia. Kaikkien uusien pitää ilmoittautua etukäteen! Eli vanhempi, mieti jo nyt lähteekö lapsesi harrastukseen mukaan. Ilmoittautua täytyy elokuun aikana, jotta voimme sumplia ryhmät ja niiden ohjaukset. Jälki-ilmoittautuneita ei enää sovitella ryhmiin.

Vanhat, jo partiossa käyneet: Myös teidän kaikkien, jotka haluatte Kyypartiossa jatkaa, pitää ilmoittautua etukäteen, elokuun aikana! Tämä siksi, että voimme suunnitella toimintaa, ryhmäjakoa, ohjaajia jne. Eikä meidän tarvitse miettiä, että jatkaako se "Yrjö" partiossa vai ei! Ja jo harrastuksen luonteeseen kuuluu, että itse / vanhempi ilmoittaa siitä.

Alustavasti on kaavailtu, että ryhminä alkaa: uudet sudenpennut, vanhat sudenpennut, tyttö seikkailijat ja poika seikkailijat. Mutta tämä varmistuu, jahka te ensin hoidatte ilmoittautumisasiat kuntoon.

Eli kaikki siis ilmoittautuu elokuun aikana. Esim. tekstiviestillä tai soittamalla. Ja ilmoittautumiset ottaa vastaan Marjaana numerossa 040 5780046  Muista myös kertoa nimesi, ettei pelkkä "minä" ilmoittaudu:) Myös koululle, ilmoittautumistaululle tulee infoa asiasta.

Partio käynnistyy maanantaina 5.9. klo 18.00 kololla, kirkon alakerrassa. Ja silloin sinne tulevat kaikki ilmoittautuneet. Silloin saat myös tietää, minä iltana sinun ryhmäsi kokoontuu, kuka sinua ohjaa jne. Eli tämä aloitus ilta on kaikille sama, mutta sitten päivä toki osalla vaihtuu.

Jos mielelläsi on jotain kysyttävää, Marjaana tai minä voimme vastailla, ota rohkeasti yhteyttä.