Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Rakennusinsinöörin/ - mestarin paikka avoinna

27.6.2011 Kunnanhallitus / AT

Kyyjärven kunta hakee rakennusinsinööriä /-mestaria. Hakuaika 15.8.2011 klo 15.00 mennessä.

Kyyjärven kunta on eteenpäin suuntautuva ja vireä kunta pohjoisessa Keski-Suomessa. Sijaintimme kolmen maakunnan rajalla, valtateiden 13 ja 16 risteyksessä on liikenteellisesti erinomainen.  Meillä on hyvin työpaikkoja, laadukkaat palvelut ja hyvä asua ja elää.

Pitkän uran tehnyttä teknisen toimen henkilöstöämme on siirtymässä eläkkeelle. Vastataksemme tulevaisuuden haasteisiin, haemme joukkoomme

RAKENNUSINSINÖÖRIÄ / -MESTARIA

aluksi 30.9.2012 saakka määräaikaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme valittavalta vähintään rakennusmestarin koulutusta sekä riittävää perehtyneisyyttä kunnan teknisen toimen tehtäväalaan. Katsomme eduksi pätevyyden rakennustarkastajan tehtäviin sekä kokemuksen rakennuttamisesta sekä kunnossa- ja ylläpidosta. Arvostamme esimiestaitoja ja aktiivista kehittämisotetta.

Toimen tehtäväkenttään tulee kuulumaan monipuolisesti teknisen toimen eri tehtävät sekä mahdollisesti vuokrataloyhtiön tehtäviä. Toimenkuva voi tarkentua valittavan henkilön ja mahdollisten organisaatiomuutosten mukaan. Toimeen valitun on mahdollista hakea teknisen toimen osastopäällikön virkaa nykyisen viranhaltijan eläköityessä loppuvuodesta 2012. Palkkaus määräytyy teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Kirjalliset hakemukset osoitetaan Kyyjärven kunnanhallitukselle ja toimitetaan 15.8.2011 klo 15.00 mennessä osoitteella Kyyjärven kunnanhallitus, PL 13, 43701 Kyyjärvi tai sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kyyjarvi.fi

Lisätietoja antaa kunnanjohtaja Eino Nissinen, puh. 040 7421750.

Internetissä lisätietoja Kyyjärvestä löydät osoitteista www.kyyjarvi.fi ja arkisto.nopolanews.fi