Kyyjärven verkkolehti | elokuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Joukkoliikennekysely - arvonnassa lahjakortteja

15.8.2011 Juttuvinkki / ELY-keskus / AT / Kuva: Antero Huhtala

Osallistu joukkoliikennekyselyyn ja vaikuta palvelujen kehittämiseen! VIELÄ TÄNÄÄN EHTII VASTATA!

Keski-Suomen alueen asukkaat pääsevät vaikuttamaan joukkoliikenteen palveluihin osallistumalla kuntien ja ELY-keskuksen kyselyyn, joka julkaistaan kuntien nettisivuilla ja Kyyjärvellä myös Nopola Newsissä.

Kyselyn avulla kerätään tietoja joukkoliikennepalveluiden nykytilasta sekä toimenpiteistä, joilla joukkoliikenteen käyttöä voitaisiin lisätä. Asukaskysely liittyy ELY-keskuksessa käynnistyneeseen selvitykseen, jossa määritellään tavoitteet joukkoliikenteen palvelutasolle. Työ tehdään yhteistyössä alueen kuntien ja maakuntaliiton kanssa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään myös Keski-Suomen liikennejärjestelmäsuunnitelman laadinnassa.

Myös autoilijoilta toivotaan palautetta

Kaikille kuntalaisille tarjoutuu nyt mahdollisuus osallistua joukkoliikenteen palvelujen kehittämiseen. Kyselyyn voi vastata 15.8. – 31.8.2011 välisenä aikana. Myös asukkaat, jotka tällä hetkellä eivät käytä joukkoliikenteen palveluja, voivat vastata kyselyyn.

Vastaajien kesken arvotaan lahjakortteja. Vastausaika päättyy 31.8.2011.

Linkki kyselyyn: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=692993&chk=4E4JGTMA

Lisätietoja myös: Keski-Suomen Liiton sivulta tästä linkistä
sekä ylitarkastaja Rauni Malinen, Keski-Suomen ELY-keskus, puh. 040 709 0339

**********************

(Ps. Kuvassa ei ole joukkoliikennettä vaan Perhon sotaveteraanit palaamassa Lapin matkalta 1950-luvun puolivälissä. Aamukahvit Hännilänsalmen sillan pielessä ja matkamuistona näyttää olevan ainakin mm. poronsarvet katolla. Linja-auto Veljekset Rajamaan Commer kaksitahtidiesel ja kuljettajina Veikko Oksa ja Usko Laine. Kuva: Antero Huhtalan kokoelmat.)