Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Talkoilla saadaan hienoa aikaan

13.9.2011 Olavi Vallivaara

Kyyjärven seurakunnan hautausmaan portit uusittiin tämän vuoden 2011 kesä-heinäkuussa. Idean hautausmaan porttien uusimisesta ja toteutuksesta kehitteli kunnallisneuvos Tapio Lintulahti. Kaikki saatiin aikaan talkoilla.

Tapio Lintulahti oli itse aktiivisesti mukana porttien uusimiseen liittyneissä käytännön suunnittelu- ja rakennustöissä ja keräsi myös rahalahjoituksia seurakunnalle porttien uusimisesta aiheutuneiden kustannusten kattamiseen. Työpanoksellaan tai rahalahjoituksen avulla porttien uusimisen mahdollistivat seuraavat yksityishenkilöt ja yhteisöt:

Porttien valmistukseen ja asennukseen työpanoksellaan osallistuivat:

Tapio Lintulahti, Matti Lassila, Lauri Lahtinen, Hannu Parkkonen, Kyösti Lintulahti, Keijo Pillikko ja BetSet Oy.

Rahalahjoituksen tekijät:

Asennustyö Mikko Ohranen Ky 150 €, Eläkeliiton Kyyjärven yhdistys 150 €, Korjaamo Uusisalo J.A. 150 €, Kylätuvan naiset 150 €, Kyyjärven kunta 150 €, Kyyjärven Maa- ja kotitalousnaiset 150 €, Kyyjärven Maamiesseura 150 €, Kyyjärven Mediamyllärit 150 €, Kyyjärven Osuuspankki 150 €, Kyyjärven palokuntanaiset, Kyyjärven Saha Oy 150 €, Oy Lindab Ab 150 €, Reijo Uusisalo Oy 150 €, Sylvi ja Johan Anttilan lapset 150 €, Tulostekniikka Oy 150 €, Viiden Kunnan Sanomat 150 €. Rahalahjoitusten yhteismäärä oli 2400 euroa.

Kyyjärven seurakunta kiittää kunnallisneuvos Tapio Lintulahtea, talkoomiehiä ja rahalahjoituksen tekijöitä hienosta työstä oman hautausmaamme kaunistamiseksi sen 80-vuotisjuhlavuonna 2011. Samalla kiitokset Lauri Lahtiselle, joka on uusinut ja korjannut Kyyjärven kirkon portit.