Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Kauppakeskus Paletin Syysmarkkinoilla hyvin väkeä

5.9.2011 Suvi Kantonen / kuvat Irma Mäkelä

Kauppa kävi,makkarat ja letut mastui. Tuote-esittelijät iloitsivat vilkkaasta päivästä

Lauantaina vietettiin Kauppakeskus Paletissa Syysmarkkinoita. Paletin kauppiaat pistivät esille erilaisia tarjouskoreja  ja tuotteita ,sen ohella paikalla oli muitakin markkinapäivään tulleita tuote-esitteijöitä ja torimyyjiä. Mukana oli mm. Kylpylä Kivitipun ja Oriflamen edustajat, Päivi Lehtinen Pölkistä esitteli Enegetix-koruja, joita käyttämällä saa apua esim. nivel ja kuukautiskuipuihin. Markkinatorilla oli tarjolla  myös hyvää perunaa, juureksia, omenoita, marjoja, mehuja, laukkuja, käsineitä, lompakoita, leivonnaisia ym. Paletti Sportin Pasi taitaa olla oikea myyntitykki pihatorille,vaikka vitsailikin, että taas ne heitti minut pihalle. 

Asiakkaat saivat täyttää päivän aikana ilmaisia arpalipukkeita,aina tasatunnein arvottiin torimyyjien, sekä esittelijöiden lahjoittamia palkintoja. Kauppiasyhdistys pisti lisäksi kahdelle tasatunnille voittajalle oman pituutensa määrän kahvia. Piispalan ja Jyväskylän Kaupunginteatterin lahjoittamista ostokorteista toinen jäi Kyyjärvelle ja toinen Alajärvelle. Kyky oli mukana tuttuun tyyliin makkaran myynnillä. Savolaishuumoria markkinoilla tarjosi kuplettimestari Aapeli Rummukainen
Tässä vaiheessa täytyy kiittää myös ahkeria letunpaistajia. Lauri ja Raili Lahtinen antoivat lettupannut käyttöön Paletin Kauppiasyhdistykselle,talkoolaiset  Anna-Liisa Hännisen ja Virpi Kantosen päivä kuluikin sitten mukavasti lettuja paistaen.Kiitos myös kovasti Päivi Korpeiselle, joka pyöritytti Onnenpyörää. Kaikki halukkaat saivat pientä korvausta vastaan kokeilla tuuriaan Onnenpyörässä, johon kauppiaat olivat lahjoittaneet palkintoja. Yhdessä tekemällähän sitä kaikki saadaan aikaan, joten mukava kun tulitte Palettiin,kuka esittelemään ja myymään tuotteitaan, kuka ostamaan, kuka muuten vain viihtymään tuttujen ja sukulaisten seurassa. Kaikenlainen "säpinä" tuo hyvää ja erilaista rytmiä arkiseen aherrukseen, Monelta taholta kuuluikin palautetta, että lisää vain tällaisia päiviä.