Kyyjärven verkkolehti | syyskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kaarlo Humala viimeiselle matkalle

Kaarlo Heikki Juhani Humala siunattiin perjantaina 9.9.2011 Kyyjärven kappelissa. Hautauksen jälkeen muistotilaisuus oli seurakuntasalissa.



Katso lisäkuvat   

Kaarlo Humala viimeiselle matkalle

9.9.2011 Olavi Vallivaara

Kaarlo Heikki Juhani Humala siunattiin perjantaina 9.9.2011 Kyyjärven kappelissa. Hautauksen jälkeen muistotilaisuus oli seurakuntasalissa.

Kaarlo Humala syntyi Kyyjärven Pölkissä 1.5.1949. Kaarlolla oli vanhempi sisar ja nuorempi velipuoli Risto. Hän kävi koulun ja varttui nuorukaiseksi Pölkin kylällä. Kuusitoistavuotiaana hän muutti Kivijärvelle, josta löytyi työpaikka nuorelle miehelle. Sieltä löytyi Anita puoliso ja heidät vihittiin avioliittoon. Avioliitosta syntyivät lapset: Seidi, Jarno ja Saila. Vuonna 1974 perhe muutti Viitasaarelle ja Kaarlo työskenteli pitkään Koskisen autoliikkeessä. Hän  perusti oman Kiinteistöpalveluyrityksen Viitasaarelle 1980-luvun puolessa välin. Yrityksestä oli luovuttava 2000-luvun puolessavälin sairauden tähden. Eläkkeellä ollessaan hän vielä perusti oman lukkofirman Viitasaarelle. Kaarlo tunnettiin ystävien kesken "Kassuna". Hän oli tottunut nuoresta saakka selviytymään ja  yrittämään elämässään eteenpäin. Luonteeltaan Kaarlo oli rauhallinen ja auttavainen. Hän muutti Kyyjärvelle  tämän vuodenvaihteessa. Kyyjärvelle hän iltatöinä jo 1980-luvulla rakensi huvilan, jossa paljon olivat perheen kanssa loma- ja vapaa-aikoina. Kaarlo oli loppuajan elämästään sairas ja  sairauden uuvuttamana hän nukkui pois 30.8.2011. Häntä jäivät kaipaamaan lapset perheineen, velipuoli, sukulaiset ja ystävät. 

Siunauksen toimitti Kyyjärven kappelissa khra Olavi Vallivaara, kanttorina oli Minna Erkkilä. Muistotilaisuus oli Kirkon seurakuntasalissa. Saila tytär näyttii videolle tehdyn isänsä elämäkerran, lastenlapset lukivat adressit, kirkkoherra puhui ja yhdessä laulettiin tuttuja virsiä.