Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Keksintöjen Viikko Viitasaarella viikolla 41

5.5.2011 Juttuvinkki /Irma Mäkelä /Mediamyllärit

Valtakunnallinen keksintömessutapahtuma Keksintöjen Viikko järjestetään tänä vuonna 13. – 15.10.2011 Viitasaari Areenalla.

Tapahtumaan haetaan uusia tuote- ja palveluinnovaatioita.

Tapahtuma järjestetään viidettä kertaa ja sen tarkoituksena on koota keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit verkostoitumaan. Torstaina 13.10. järjestetään ammattilaispäivä, jonne kutsutaan vain yritysten ja median edustajia keksintöjen ennakkonäytökseen. Ammattilaispäivään kuuluu myös keksijöille suunnattuja asiantuntijoiden luentoja. Yleisölle avoimet messupäivät ovat perjantai ja lauantai, 14. – 15.10. Ensimmäisenä yleisöpäivänä, perjantaina, on luvassa muun muassa Keski-Suomen INNOSUOMI palkintojenjako.

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on käynnissä. Varattavissa on sekä sisä-, että ulko-osastoja.

Mukana Keksintöjen Viikko -tapahtumassa on ollut vuosittain useita kymmeniä näytteilleasettajia ja nähtävänä jopa yli 100 keksintöä, sovellutusta ja uutuustuotetta. Yleisöä tapahtumassa on vieraillut vuosittain yli 2000 henkilöä. Tapahtuman tuloksena on syntynyt uutta yritystoimintaa ja keksintöjä valmiiksi tuotteiksi. Keksintöjen Viikko on vakiinnuttanut asemansa keksijöiden, yrittäjien ja rahoittajien kohtaamispaikkana.

Vuoden 2011 messut järjestävät yhteistyössä Kehittämisyhtiö Witas Oy ja Viitasaaren kaupunki. Yhteistyökumppanina toimii NettiTieto Oy. Messupäällikön tehtäviä hoitaa Toivo Paananen Kehittämisyhtiö Witas Oy:stä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Kehittämisyhtiö Witas Oy
Messupäällikkö Toivo Paananen
puh. 044 577 6385
keksintojenviikko@witas.fi
www.keksintojenviikko.fi