Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Asuste-Nikitan Pirkko kiittää!

15.10.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

8.10.2011 Pirkko Sorsamäki juhlisti 20-vuotista yrittäjäuraansa Asuste-Nikitassa.

”20 vuotta yrittäjän taivalta takana. Tätä juhlistimme 8.10. täytekakkukahvituksella. Kaikki te ihanat ihmiset teitte tästäkin päivästä juhlapäivän, kun tulitte niin runsain joukoin. Siitä lämpöiset kiitokset, samoin kuin kaikista onnentoivotuksista, kukista ja lahjoista. On ilo jatkaa tästä kolmatta vuosikymmentä eteenpäin”, Pirkko Sorsamäki kiittää.

Pirkon lapsuuden ajan leikit antoivat jo osviittaa tulevasta haaveammatista. Kaupankäynti sai alkunsa lapsuudenkodin aitankongilta. Naapurin lasten kanssa kauppasta leikkiessä Pirkko halusi aina olla itse myyjänä. Tosin joutui joskus luopumaan hommasta, kun muutkin halusivat olla vuorostaan tiskin toisella puolella. Kaupantuotteina taisivat olla vanhat pakkausrasiat, kävyt, kivet ja muut luonnonantimet. 
Niin se aika rientää ja tuotteet vaihtuneet.  

Asuste-Nikitan valtteja ovat laadukkaat naisten ja miesten asusteet. Liike suorastaan loistaa iloisissa syksyn muotiväreissä. Pirkko kertookin, että paljon kivoja syysuutuksia on saapunut ja toivottaa tervetulleeksi katselemaan ja sovittelemaan!  Asuste- Nikitan liiketilat löytyvät Kauppakeskus Paletista, jossa Asuste-Nikita on toiminut Paletin perustamisesta alkaen.

Onnea ja menestystä Pirkolle ja Asuste-Nikitalle seuraaville vuosikymmenille!