Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyky Betset vs. HU-Kalajoki 3-1

5.10.2011 Kyyjärven Kyky / Hannu Kalliojärvi & Aaro Toppinen

Kyky-Betset avasi miesten 1-sarjan lentopallokauden kotisalissa voitokkaasti. HU-Kalajoki taipui 3-1.

HU-Kalajoki tarjosi kovan vastuksen isännille, mutta betoniseinä pysäytti Brasilian poikien iskut ratkaisuhetkillä.Keijo Lammisen keskipelaaminen oli mukavaa katseltavaa ja antoi ilonaihetta tuleviin koitoksiin.

Tiedettiin jotain asioita HU:n edellisestä matsista ja pelattiin piirrustusten mukaan. Perinteinen sarjan avausottelu. Hienoista puristusta ja tunnustelua vastustajan leiriin, mutta mikä tärkeintä, kotisalin paineet kestettiin. Himanka pelasi lähinnä hakkurisa De Souzan ja palkitun yp Bezzeran kautta.

Ramon Bezzera oli tuttu muutaman kauden takaa ja edelleen kova luu tulevissa koitoksissa. Kyky-Betset taisteli läpi ottelun tasaisesti liki samalla kokoonpanolla. Joukkueena voitetaan tai hävitään, siinä vanha totuus. Sarja on alussa ja lauantaina jatkamme Napapiirillä Kettujen luolassa. Sieltä ei helppoja pisteitä kannata haaveilla.

Kauden avausottelu keräsi NettiTV:n ääreen lähes ennätysmäärän latauksia, ei nyt sentään ihan viime kevään karsintapeilien latausmääriä mutta normaaleihin sarjapeleihin nähden kasvua lähes oli noin 50 %:a. Veikon muikaan lähetys näkyi hyvin Portugalissa ja useita kymmeniä sivulatauksia oli Brasiliasta saakka. Iptv:n eli laajakaistaTV:n katsojamääriä ei saada, mutta se on tiedossa, että niitäkin on. Palautetta saa laittaa tulemaan.

Kaikinpuolin hieno avaus, niin pelillisesti kuin teknisestikin.