Kyyjärven verkkolehti | lokakuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nämä eivät ole niitä…

Näistä piti kasvaa hyvin pitkiä ja suoria tuorekurkkuja.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Hajuherne lokakuussa

8.10.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Hajuherne kylpee lokakuisessa aamukasteessa; kasteessa ovat olleet pidemmän aikaa.

Tänä syksynä vettä on satanut oikein satamisen ilosta. Pakkasöitä ei vielä suuremmin ole ollut, kuitenkin sen verran, että luonto on vähän lerpahtanut. Viime yönä oli plussan puolella ja nyt kello 10 on neljä astetta lämmintä. Aurinko pohdiskelee pilviharson takana; tullako esiin vai eikö tulla. Tulihan se! Eilen tuuli melkoisella ujakalla, oli onneksi vienyt enimmät puunlehdet metsänpuolelle. Eipä ole niin paljon haravointia.

Kasvihuoneesta otettiin katto pois ja lisätuettiin seinustat narulla. Toivottavasti vältytään lumivaurioilta. Viimeisiä tomaatinraakileita vielä on, mutta tänään saavat taimet kottikärryn vauhdikasta kyytiä kohti jorpakkoa. Ensi keväänä jatketaan uusin kujein.

Suppilovahveroita on vielä metsät tulvillaan, joka niistä tykkää kannattaa mennä poimimaan. Niinpä se alkaa olla syksyn sato korjattu. Ei muuta kuin, joutuin, ennen kuin pukki tulee jouluvalmisteluita tekemään, tip  tap, tip tap ja niin edelleen!