Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Omaishoitajia hemmoteltiin Kivirannassa

Omaishoitajille oli järjestetty hemmotteluhetki Kivirantaan inoni-jalkakylvyn, hartiahieronnan ja intialaisen päähieronnan merkeissä.


RISKIRYHMIEN INFLUENSSAROKOTUKSETArjen lääkkeetKARSTULAN RÖNTGEN TIEDOTTAAKYYJÄRVEN TERVEYSASEMAN MARRASKUUN TIEDOTEKARSTULAN RÖNTGEN TIEDOTTAAPALAUTUSPYYNTÖ

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Omaishoitajia hemmoteltiin Kivirannassa

SPR/ Katriina Oinonen 23.11.11

Omaishoitajille oli järjestetty hemmotteluhetki Kivirantaan inoni-jalkakylvyn, hartiahieronnan ja intialaisen päähieronnan merkeissä.

SPR oli koonnut hemmottelijoiksi hieroja Leena Arokin, intialaista päähierontaa antavan Kampaamo Unelman Miia Takalan sekä Ioni-jalkakylpyjä tekevän Johanna Erkkilän Perhosta. Aikaa oli varattu siten, että kaikkia hoitoja oli mahdollisuus kokeilla. Koska paikalla olikin vain jokunen omaishoitaja, ehtivät kaikki saada haluamiaan hoitoja.  Hoidot olivat juuri sopivasti rentouttavia ja niiden jälkeen ja lomassa oli mahdollista kahvitteluun ja jutusteluun.

Kivirannassa oli mukavasti tilaa ja jokaiselle hoitopisteelle oli saatu sopivat tilat. Intialainen päähieronta on rauhallista ja rentouttavaa ja sille valittiin mukava paikka siten, että rauhoittavan hieronnan ja musiikin lisäksi oli mahdollista katsella kaunista melkein jo talvista Kyyjärven maisemaa. Myös hartiahieronta oli rentouttavaa ja Ioni-jalkakyvyssä saivat sitten elimistön kuona-aineet kyytiä (ainakin vesi oli sen näköistä hoidon jälkeen).

SPR kiittää Leenaa, Miiaa ja Johannaa, jotka olivat saapuneet paikalle noita ihania hoitoja antamaan.

(Miiasta ei ehditty ottamaan kuvaa, mutta etusivulla kuva Miian liikkeen ikkunasta ja unelmaahan hemmottelu yleensä onkin.)

P.S. Seuraava Omaishoitajien tapahtuma onkin 8.12.11 joulujuhla, josta tulee kutsu erikseen