Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Seurakunnan vapaaehtoistyön juhla Ylistarossa 19.11.

17.11.2011 Riitta Kytölä / Kyyjärven seurakunta

Vapaaehtoistyön juhla Ylistarossa lähenee. Lauantaina , marraskuun 19. päivä lähdetään Ylistaroon suureen Lapuan hiippakunnan vapaaehtoistyön juhlaan! Lähtö on kello 11 kirkon parkkipaikalta ja paluu luultavasti noin 19-20 illalla. Järjestäjät suosittelevat juotavan ottamista mukaan. Ja ota myös tarvittavat lääkkeet mukaan, reissussa ollaan aika lailla koko päivä. Ja jos et syystä tai toisesta olekaan lähdössä mukaan, muista peruuttaa lähtösi, muutama halukas on vielä varapaikoilla!

Päivän ohjelma on seuraavanlainen:

Kello 11 lähtö siis kirkon parkkipaikalta

Kello 12 ruokailu Lapuan vanhassa Karhumäessä

Kello 14 Merkittävä juttu: Simo Peuran ja Timo Rautiaisen dialogia ja kohtaamisia vapaaehtoistoimijoiden kanssa, Solina kuoro, J:Jouppi band, kokoava puheenvuoro vapaaehtoistyöntekijä Asko Peltola, juontajina pastori Susanna Hankanen ja hiippakuntasihteeri Reijo Takamaa

Kello 15.15 Kahvit

Kello 16.15 Messu Ylistaron kirkossa 

Messun jällkeen palaamme kotiin Kyyjärvelle arvion mukaan noin 19-20

Matkaan on lähdössä 35 vapaaehtoistoimijaa omasta seurakunnastamme. Hiippakunta laskuttaa 14.10.mennessä ilmoittautuneiden mukaan, joten enempää ei nyt mukaan voi ottaa, mutta voit kysellä halutessasi mahdollisia peruutuspaikkoja Riitalta p. 045-129 1622.