Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Tarjouspyyntö

21.10.2011 Olavi Vallivaara/Kari Kemppainen

Kyyjärven seurakunnan Kiinteistö-ja Kirkonpalvelutöiden tarjoaminen vuosille 2012-2014. Seurakunta on jo vuosien ajan käyttänyt kirkon ja kiinteistöjen palvelutöiden toteuttamisessa ostopalveluperiaatetta. Järjestelmä on toiminut suorituksellisesti riittävän hyvin ja sitä jatketaan samalla periaatteella, mutta erillishinnoitteluihin tarjouksiin perustuen kolmivuotiskauden eli vuoden 2012 alusta vuoden 2014 loppuun saakka. Käytäntöä, missä seurakunta ottaa vastatakseen materiaalikulut, jatketaan.

Hyvä palvelun tarjoaja: Pyydämme verollista, kuukausi-/tehtävähinnoiteltua ja alue eriteltyä vuositarjousta seuraavana määritellyistä palvelutöistä:

1. Jumalanpalvelusten ja muitten kirkollisten toimitusten palvelutyö: - n. 78 tilaisuutta/vuosi ns. suntion työ -€/kk-hinta. Tilaisuuksien järjestelytyö, ovien aukiolo, kelojen soitot, tekniikan kuntoonlaitto, yleisjärjestyksestä huolehtiminen. Liturgisten värien mukaisten tekstiilien laitot, kynttilöiden asettamiset ja muut avusteiset toimet kuten virsien asettamiset, kolehdin kanto ja tilityksestä huolehtiminen, määrälaskenta yms. suntion tehtävät. Materiaaleista huolehtiminen kirkkoon (srk:ta kustantaa ehtoollisaineet, kukat ja kynttilät).

2. Hautaamisen palvelutyö: -arvio haudattavista n.20-25 haudattavaa/vuosi, tehtävähinta kerralta; laskutus €/haudattu jälkikäteen, erillinen hinta arkku-/uurnahautatyölle.  Vainajien vastaanotto ja hautapaikkojen määrittely sekä ilmoittaminen kirkkoherranvirastoon. Hautojen kaivu-ja peitetyö sekä tiivistys- ja nurmetustyö keväällä (peiton voivat suorittaa omaiset; opastus). Erittely erityisesti arkku- ja uurnahaudan työstä. Hautaamiseen liittyvien muitten valmistustöiden suoritus, kuljetusreitin valmistus, kivisiirrot, lumityöt talvella, sulatukset (palvelutarjoaja saa käyttää seurakunnan sulatinta) jne. Kappelin/ kirkon kuntoonlaitto, läsnäolo siunaustilaisuudessa ja saaton "opastus".

3. Kiinteistöjen huoltoon ja valvontaan liittyvät työt: -tarpeen mukaan tuntiperusteinen laskutustyö. Kirkon,siunauskappelin,huoltorakennuksen,pappilan lämmityksistä ja lämpö-sekä lämminvesilaitteista huolehtiminen ml. toistaiseksi ainakin lämmitysöljyn tilaaminen ja kirkkoherran asunnon laitteista huolehtiminen. Kiinteistöjen koneiden ja laitteiden pienten vikojen korjaustöiden toteuttaminen ja korjaajan hankkiminen isoimmissa töissä sopimusperusteisesti. Kiinteistöjen pienimuotoiset lumi- ja hiekotustyöt, kelien vaatimusten mukaan. Muu valvonta- ja järjestystyö kiinteistöillä ml. automaattinen paloilmoitin-laitteisto. Kiinteistöjen hiekotustyö - seurakunnan tarveaineilla.

4. Kiinteistöjen lumityöt ajalle 1.1.2012 - 31.5.2014: - käyntikertahinta ja arvio kausihinnasta syksy-kevät.  Kirkon, hautausmaan ml. pysäköintialueen ja käytävien sekä edustojen ja pappilan sekä kirkkoherran asunnon piha-alueiden lumityö. Käyntivaatimus 50 mm:n lumimäärä (eli kun lunta on kuvattu määrä ja periaatteella 1 käynti/lumisade). Erityisesti huomioitava, että alueet on puhdistettu ennen toimituksia (jumalanpalvelukset, hautaukset yms. viikonloppuna). Kaluston on sovittava tarkoitukseen (urakoijan on merkittävä viheraluiden rajaukset ennen lumentuloa ja huolehdittava tarvittaessa vahingoitettujen alueiden korjauksista).

5. Tilojen siivouspalvelu (kirkko, kirkon sivusali, keittiö, kirkon alakerta, seurakuntavirastopl.asunto, siunauskappeli, hautausmaan huoltorakennus) - kk-hinta: Kaikki tilat siivotaan ensisijaisella periaatteella 1 krt/vko (imurointi, kosteuspyyhintä, roskien tyhjennys), tarvittaessa enemmän - välineet hankkii palvelun tuottaja ja vastaa niistä. Siunauskappeli tilaisuuksiin liittyen ja hautausmaan huoltorakennus 2 krt/kk -roskapussit, hygieniatuotteet ja tarvikkeiden täydennykset tilaajan ostamasta paikasta. Liinojen ja pyyhkeiden pestyksistä huolehtiminen (seurakunta maksaa pesetykset), kukkien kastelu, muut työt sovitaan erikseen esm. suursiivous ml.ikkunoitten pesu.

6.Viheralueiden ja hautojen hoitotyö: - kausihinta kesäajalta, maksetaan 2 erässä.  Kirkon, hautausmaan, pappilan ja kirkkoherran asunnon nurmikoitten leikkuutyö ml. trimmeröinti siten että nurmipinta pysyy siistinä kasvuk. Hautausmaan käytävien puhtaanapito (nurmettumisen esto). Sankarihautausmaan kukituksesta huolehtiminen (istutukset, kastelu,hoito) - kukat hankkii seurakunta. Lisäksi tulee huolehtia kivien välien puhdistus.

Kyyjärven Kirkkoneuvostolle osoitettu kirjallinen tarjous aiemmin mainituilla hintatiedoilla ja halutusta tehtäväalueesta tulee toimittaa Kyyjärven seurakunnan kirkkoherranvirastoon os. Tuliharjuntie 19, 43700 Kyyjärvi viimeistään torstaina 17.11.2011 klo 12 mennessä tunnuksella "palvelutyö 2012-2014" tarjouslomaketta käyttäen. Tarjouslomakkeita on kirkkoherranvirastossa saatavilla p.(014)5253300 tai 045-1291620. Lisätietoja antavat talodesta vastaava Kari Kemppainen p.(014) 4294451 tai 040-5062408, khra Olavi Vallivaara 045-1291620 tai kn.vpj. Taisto Lahtinen p.050-5149608.