Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Mammakiekkoa??

28.10.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

No, nyt sattui sellainen laji, ettei ainakaan meikäläinen uskalla kommentoida - ei suuntaan eikä toiseen. Mutta mistä on kyse?

No sehän selviää pikapuolin, sillä Nopola News paljastaa lajin salat suorissa lähetyksissä ja kuten kuvasta näkyy iptv-kanavalla jopa teräväpiirtona. Kahden seuraavan viikonlopun aikana Nopola Newsin nettiTV- ja iptv-lähetyksissä voit seurata lajin ehdottoman eliitin esityksiä Piispalan areenalla. Kaukaloon luistelevat mm. Lämyakat, Kalpa-Leidit, K-Vantaa NHL, Senioriitat, Kohottaret, Jäähiset, Jannen Dream Team sekä monet muut joukkueet ympäri Suomea. Joukkueet ottavat mittaa toisistaan yli 30 ottelussa, joista suoraa lähetystä kertyy 50 tunnin paikkeilla.

Kyseessä on Suomen Jääkiekkoliiton ja Kyyjärven mediamyllärit ry:n ensivaiheessa oma- ja yritysrahoitteinen yhteisprojekti, jossa VIP TOURNAMENT turnaukset välitetään Kannonkosken Piispalasta. Projekti on tosi mittava, sillä Vappuun 2012 mennessä pitäisi takana olla lähes 20 turnausviikonloppua, yli 600 ottelua ja noin 700 tuntia suoraa lähetystä.

Yhteisprojektista ja jatkosuunnitelmista on lisätietoa luvassa, mutta nyt kaikki Mammakiekon pariin, sillä pelit käynnistyvät perjantaina klo 18.00 ja jatkuvat sunnuntaihin saakka.

Ps. Ja viimeistään nyt kaikki yritykset hereille ja mainosaikaa tilaamaan, hop, hop.