Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Mammakiekko... Jatkuu...

4.11.2011 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Mammakiekkoa edelleen suorana perjantaista sunnuntaihin. Seuraavana viikonloppuna käynnistyvät miesten C2-sarjan valtakunnalliset ylilalueturnaukset.

Kuten ohjelmatiedoissa on luvattu kyseessä on Lady- ja mammakiekon kovatasoiset joukkueet, jotka ovat saapuneet ainakin Vantaalta, Hämeenkyröstä ja Nokialta. Rankka turnaus on luvassa, sillä ennakkotiedoista (neljä) poiketen kolme joukkuetta pelaavat viikonlopun aikana kaksinkertaisen sarjan.

Pelien lomassa hiotaan kisakuntoon myös toiminnan ansaintalogiikkaa yhteistyössä Suomen jääkiekkoliiton, pelaajien, valmentajien ja joukkueiden kanssa. Yksi niistä on pelaajakortteihin hankittavat sponsorit, joista tuotto menee 50%:sti pelaajan turnauskustannusten katteeksi. Muistatteko muuten, kuka oli Nopola Newsin lähetyshistorian ensimmäinen pelajakorttiinsa sponsorin hankkinut pelaaja? Haku-toiminnolla löytyy juttu viime keväältä ja hänhän oli Kiekko-Vantaan -96 Miska Varjosaari ja sponsorina HEAD (R).

Jos ja kun pelaajakortit saadaan viikonlopuksi kuntoon niin tällä kertaa näemme ensimmäisen pelaajan, joka on onnistunut hankkimaan jopa kaksi sponsoria. Seinoriittojen Mia Vormiston kortilla komeilevat Matkapoikien (www.matkapojat.fi) sekä Sweet & Bitter firmojen logot (www.sweetandbitter.fi). Toivottavasti myös Kangasalan Autopurkamo (www.loistoauto.net) saa näkyvyyttä Anne Saaren kortilla. Hieno avaus.

NettiTV:n ohjelmatietoja on päivitetty marraskuun lopulle saakka. Seuraavana viikonloppuna pyörähtävät käyntiin miesten C2-sarjan valtakunnalliset ylialueturnaukset. Turnauksissa näemme varmasti tulevaisuuden ilmaveivaajia ja taitureita, sillä joukkueet saapuvat ympäri Suomea. Niminä vilahtelevat mm. liigastakin tutut Blues, HIFK, Tappara, Kärpät ja monet muut seurat. 

Tervemenoa pelien pariin!

Ps. Lisäkuvissa otoksai viime viikonlopun turnauksesta sekä muutama kuva myös Piispalan jäähalliin rakenteilla olevasta Nopola Newsin studiotilasta sekä uusista kameroista.