Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

4H viikko 31.10-4.11.2011

31.10 4H/K.H

Vuosittainen valtakunnallinen 4H-viikko on koko maassa toteutettava 4H-teemaviikko. Sen aikana järjestö esittelee toimintaansa ja kannustaa nuoria osallistumaan ja toimimaan.

Kyyjärven 4H-yhdistyksen toiminta on keskitttynyt nuorisotalo Rientolaan. Tuttavallisesti "Nuopparin" tiloissa pyörivät niin lemmikki-, heppa- kuin yläasteen kokkikerhot. Lisäksi yhdistyksemme vastaa iltanuoppareiden valvonnasta sekä järjestää retkiä, leirejä, kursseja ja kilpailuja lapsille ja nuorille. Tiivistä yhteistyötä tehdään niin oman kunnan nuorisotoimen kuin seutukunnan 4H-yhdistysten ja nuorisotoimien kanssa.

4H:n alaisuudessa toimii myös nuorten oma nuorisotalotoimikunta Ryhmä Rämä, joka järjestää -aikuisen ohjaajansa (4H-toiminnanjohtaja) tukemana- nuorten näköisiä tapahtumia muille paikkakuntamme nuorille. Esimerkkinä viime kevään huipputapahtuma Spring Celebration tai tuleva HALLOWEEN-disko ala-kouluikäisille lapsille.

4H tarjoaa nuorille mahdollisuuden opetella omatoimisuutta ja yritteliäisyyttä. Tarjoamme koulutuksia, joiden avulla nuori voi tienata. Eaimerkiksi ensi keväänä järjestettävän Kerhonojaajakoulutuksen avulla nuori saa mahdollisuuden ohjata korvausta vastaan 4H-kerhoja tai tulossa on seutukunnallinen Dogsitter-kurssi, jonka käymällä voi käynnistää vaikkapa pienimuotoisen yrityksen itselleen ja näin työllistää itsensä!

Jos kiinnostuit, lisää tietoa 4H-järjestöstä löydät nettisivuilta 4h.fi tai paikallisesta 4H-toiminnasta 4h.fi/kyyjarvi

Tulevia tapahtumia:

Valokuvakilpailu Kyyjärven ja Karstulan 4H-jäsenille käynnissä (1.10-18.11). Pääpalkintona digikamera.

Halloween- disko alakouluikäisille la 5.11 klo 17.30-19.30.

Kansainvälisyysilta nuopparilla ti 8.11 klo 17-20.

Perjantainuoppari 18.11 klo 18-22.

Koko perheen kylpyläretki Vaasaan la 26.11.

Joulun alla pikkujouluja ja askartelupaja. Ja jos lunta on, lähdetään laskettelemaan Jämsään Himokselle la 28.1.2012. Tätä ja paljon muuta luvassa...

Kyyjärven 4H-yhdistys:

Katariina Hänninen, toiminnanjohtaja

p. 040-5653617

email: kyyjarvi@4h.fi