Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Seiskojen tervetuliaisjuhla

9.11.2011 Annika Mattila

Yhdeksäsluokkalaiset järjestivät perinteisen tervetuliaisjuhlan seitsemännen luokan oppilaille viime perjantaina. Iltapäivän aikana nähtiin monta hauskaa ohjelmaa ja kaikilla oli hauskaa.

Perjantaina 4.11. oli seiskojen kunniaksi järjestetty tervetuliaisjuhla. Silloin seiskan tyttöjen täytyi pukeutua pojiksi ja poikien tytöiksi. Kasien täytyi pukeutua jätesäkkeihin. Opettajat olivat peikkoja. Ysit - tapahtuman järjestäjät - olivat tietysti pukeutuneet juhla-asuihin.

Ennen varsinaisen juhlan alkua seiskat ja kasit merkattiin huulipunalla ja huonosti pukeutuneet puettiin sopiviin asuihin.   Toiseksi viimeisen tunnin alussa kokoonnuimme kuvisluokan oven taakse odottamaan, että pääsemme sisälle. Viimein ysit aukaisivat oven ja meille tarjottiin tervetuliaismalja.  

Tervetuliaismaljan jälkeen oli muotinäytös, jossa jokainen seiskaluokkalainen käveli catwalkilla. Sitten oli vuorossa muutama leikki, joiden sisältö pysyköön salaisena. Koska osa seiskaluokkalaisista oli yrittänyt sabotoida tilaisuutta etukäteen, joutui jokainen seiska kärsimään sopivan rangaistuksen.   Seuraavaksi arvottiin parit, joiden piti poksauttaa välissään oleva ilmapallo. Sen jälkeen syötiin lakua parin kanssa samanaikaisesti molemmista päistä, niin pitkälle kuin on pokkaa.

Lakujen syönnin jälkeen tuomaristo valitsi voittajat. Voittajat saivat Kismetit. Sitten olikin juhla loppu ja ysit jäivät siivoamaan luokkaa ja seiska ja kasit palasivat hetkeksi omille tunneilleen.  

Essi Lampila ja Vilma Ruuska