Kyyjärven verkkolehti | marraskuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NopolaNewsin laajentumiskuviot

Kivijärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Heikki Näsi, Anneli Näsi sekä Juha Koskinen vierailivat Nopola Newsissä.


Nopola News esittelyssä SuBMoJour-seminaarissaKaapelia ja kuitua.... sisälle ja ulos

Yhteistyökumppanit

NopolaNewsin laajentumiskuviot

23.11.2011 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

Kivijärven Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Heikki Näsi, Anneli Näsi sekä Juha Koskinen vierailivat Nopola Newsissä.

Kivijärven yrittäjäyhdistyksellä on ollut suunnitteilla nettisivusto, työnimenä Kivijärvi-Marketing, joka kokoaa paikkakunnan yritykset ja yhteisöt saman sivuston alle. No miksipäs "ratasta" keksimään uudelleen, kun se on jo keksitty. Nopola News on juuri tätä. Yritykset ja palvelut saman "katon" alle; sivustoa ja siinä mukana olevia tahoja markkinoidaan keskitetysti. Palverissa kehitettiin yhteistoimintamallia ja suunnitelmia on tarkoitus viedä eteenpäin tulevan vuoden alkupuoliskolla.
Kivijärven Yrittäjät ry:n sivusto löytyy tästä linkistä.

Kyyjärven Mediamylläreiden hanke Nopola News -virtuaalisesti ja livenä alkaa olla loppusuoralla. Hankkeen toisena päätavoitteena on laajentaa Nopola News -toimintamallia seutukunnalle. Nopola News -julkaisujärjestelmä uudistuu ja valmistuu näillä näkymin vuoden 2012 alussa. Heti järjestelmän käyttöönoton jälkeen aloitetaan Nopola Newsin  sisällöntuottajien koulutukset uuden järjestelmän käyttöön. Samalla päivitetään eri yhdistysten ja järjestöjen sisällöntuottajat ajantasalle.

Nyt on vielä noin pari kuukautta aikaa kirjoitella tähän "vanhaan" nyyssiin. Arkistossa olevat liki 7000 artikkelia kuvitukseen tulevat säilymään sekä nettiradio ym. tallenteet.
Ei muuta kuin juttuja rustaamaan entiseen malliin ja riemukkaan rattoisia jouluvalmisteluhetkiä jokaiselle.