Kyyjärven verkkolehti | joulukuu 2011
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Raimo Noponen 60 vuotta

21.12.2011Juttu Marjaana/Johanna Humalajoki

Onko meidän isä tosiaan jo 60 vuotta!?

Tuo ajatus kävi mielessä, kun kokoonnuimme Männikkötielle viikonloppuna perheen kesken juhlistamaan Raimo Noposen ”pyöreitä” vuosia. Ohjelmassa oli laulua, tietokilpailu isästä ja hyvää syömistä.

Raimo syntyi Kyyjärvellä 21.12.1951 Heikki ja Kyllikki Noposen toiseksi lapseksi. Nuoruus kului kotitilan töitä tehdessä. Traktorit kiinnostivat ja vuonna 1976 Raimo lähti opiskelemaan Jyväskylään Valmetin ammattikouluun traktorihuoltolinjalle. Oman traktori-huollon Raimo perusti vuonna 1987. Yritys on pitänyt miehen kiireisenä ja töitä riittää edelleen. Raimo sanoo, että hänen työssään parasta on itsenäisyys ja hyvät asiakkaat.

Tainan ja Raimon perheessä on 11 lasta. Lastenlapsia on tällä hetkellä 10. Raimon mielestä lapset ovat parasta elämässä, vaikka yrityksen ja ison perheen vaatimusten yhteensovittaminen onkin välillä vaikeaa. Varsinkin nuorimmat lapset tuovat paljon iloa arkeen ja aikaa lasten kanssa tulee vietettyä nyt enemmän kuin ennen. Tärkeitä harrastuksia isällemme on hiihto ja lenkkeily. Raimo onkin pysynyt hyvässä kunnossa ja toivoo, että voisi jatkaa harrastuksiaan vielä pitkään. Myös matkustelu lappiin ja vanhat autot kiinnostavat. Raimolle tärkeää on terveys ja lasten pärjääminen elämässä.

Isämme on ahkera, sisukas ja hyväsydäminen mies. Toivomme paljon onnea ja Jumalan siunausta uudelle vuosikymmenelle!


Marjaana, esikoinen 30 v.