Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

M1-Sarjan Ylempi Jatkosarja käynnistyi voitolla ja tappiolla

13.1.2012 KyKy/Lentopallo HK/MN

KyKy-Betset vs Vaasan Kiisto 3-0 (25-22)(25-19)(28-26)
Joensuun Riento vs KyKy-Betset 3-1 (25-21)(25-14)(26-28)(25-18)

Kyky-Betset vs Vaasan Kiisto 3-0

Vaasa kaatui eka kerran 2000-luvulla Kyyjärvellä. Miesmuistiin ei oo tarvinnu pisteistä nauttia Kiiston kustannuksella. Pasi Hyvärisen hankinta ”toistaiseksi” Kyky-Betset paitaan on antanut potkua hommaan. Lauantaina komeasti taistellut joukkue halusi voittaa ja asenne palkittiin. Tähtihetkiä osui kaikille pelaajille. Ylen urheilutoimitus sai vastinetta vierailulleen, kuten paikalla ollut runsas yleisökin. Kiisto on tappiosta huolimatta sarjan vaarallisin yhdistelmä, veikkaus on edelleen toinen karsintaan matkaavista. Vuosituhannen hienointa matsia on mukava muistella, palkitut betoniosastolta Hyvärinen ja vierailijoitten Viljanmaa.

Joensuun Riento vs Kyky-Betset  3-1

Joensuun matka koitui vielä liian kovaksi sunnuntaina. Taisteltiin kyllä kaikin voimin, mutta Baiks johti isännät voittoon. Riennon panostus oli houkutellut tuvan täyteen ja Kuubalainen hakkuri takoi joukkueensa sarjan kärkeen. Turhia selityksiä on keksiä, Riento jyrää kohti kovaa tavoitettaan, eli Mestaruusliigaan nousua.
Kyky-Betsetin miehet kiittää mahtavasta viikonlopusta ja lähtee tulevana viikonloppuna Tampereelle katsastamaan Kisa Tovereita.

Otteluista lisää kuvia KyKy-Betsetin kotisivuilla...

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/