Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Älä ruoki hukkaa!

9.1.2012 MLL Leena Pölkki / TK

MLL:n perhekahvila pyörähtää taasen käyntiin. Ensimmäinen kokoontuminen on keskiviikkona 18.1.2012 klo 10-12 kirkon alakerrassa, jonne saamme vieraaksi Keski-Suomen maa-ja kotitalousnaisten piiristä Eeva-Liisa Kivimäen kertomaan aiheesta Älä ruoki hukkaa!

Kyyjärven MLL:n perhekahvila toimii kerran kuukaudessa, pääasiassa kuun viimeisenä keskiviikkona klo 10-12. Paikkana on kirkon alakerta. Keväällä perhekahvilaa pyörittävät Juoperin Terhi ja Pölkin Leena. Perhekahvila on kaikille avoin kohtaamispaikka, jossa sekä lapset että aikuiset  tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Perhekahvilassa kohtaavat eri sukupolvet kylämummu ja -vaari toiminnan kautta, jota teemme yhteistyössä paikallisen eläkeliiton kanssa. Perhekahvilatoimintaan ovat tervetulleita lapset, äidit, isät, isovanhemmat ja muut lapsille läheiset aikuiset. Voisikin sanoa, ettei ikärajaa ole! Perhekahvilakokoontumiset voivat sisältää esim. luentoja, askartelua tai vain pelkkää yhdessäoloa. Joka kerta kumminkin nautitaan mehut ja kahvit.

Tammikuun perhekahvila kokoontuu poikkeuksellisesti jo keskiviikkona 18.1.2012. Aiheena on Älä ruoki hukkaa, josta Eeva-Liisa Kivimäki kertoilee tarkemmin. Aiheen pohjana on se, että suomalaiset heittävät runsaasti syömäkelpoista ruokaa roskiin. Jopa joka kahdeskymmenes ruokakassi, eli 500 miljoonan euron ruuat päättyvät hukkaan. Luento kuuluu maa ja- metsätalousministeriön Laatuketju -hankkeeseen, jonka tuella kannustetaan vähentämään kotitalouksien ruokahävikkiä ja lisätään tietoisuutta kuluttajan roolista osana elintarvikkeiden ruokaketjua.

Tervetuloa perhekahvilatoimintaan!