Kyyjärven verkkolehti | tammikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Hankehaku Viisarin Leader -ohjelmasta

Viisari avaa hanketukien haun Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman leader-osiosta.


Nyårshälsning till Nopolanews...


Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Paletissa Tosimiesten Päivä

20.1.2012 Suvi Kantonen

Tammikuun lopussa Paletissa taas säpinää mukavasti. Kari Salmelainen juontamassa Tosimiesten päivä-tapahtumaa. Mukaan Tosimiesten kisaan on jo ilmoittautunut kunnanjohtajia, ja muita kuntien luottamushenkilöitä, joten kisailua eri lajien merkeissä myös Paletin aulassa päivän aikana.

Nyt kaikki "Tosimiehet" tuokaa naiset  Tammialen tarjousostoksille ja lapset pulkka-ajelulle Kauppakeskus Palettiin la .28.1.2012, sillä teille miehet on tarjolla sekä toimintaa, että myös ajankulua vaikka koko päiväksi.Paikalle on tulossa TV:stä tuttu napakymppijuontaja Kari Salmelainen, joka kirittää Tosimiehiä leikkimielisessä kisassa. Tarkoitus on teettää kisaan haastetuilla miehillä erilaisia tehtäviä, kunnes Paletin tosimies saadaan valittua kisailijoiden joukosta. Tapahtumaan on lupautunut mukaan myös kunnanjohtaja Eino Nissinen,joka avaa kisan, ja nähtäväksi jää, miten Einon käy, selviääkö tilanteesta vain puhumalla, vai joutuuko tositoimiin....

 Tapahtumassa autoja tuo esittelyyn ja koeajoon Kuusisen Autoliike Saarijärveltä. Mahdollisuus koeajaa esim. Skoda Yeti 1,2 TSI Adventure, Skoda Roomster 1,2 TSI 105hv Adventure, Skoda Superb 1,8 TSI Ambition Sedan, sekä Skoda Oktavia 1,9 TDI Elegance Combi. Kunhan nämä on kokeiltu, voi siirtyä sujuvasti vaikka testaamaan Konehuolto Hannu Hoppulan esittelyssä olevia Polaris ja Artic Cat Traktorimönkijöitä, tai Polaris-malliston moottorikelkkaa.

Paikalla on myös Kantosen Takomo& Pänttäämö, joka tuo esittelyyn ja koesahaukseen Sthil-moottori-ja raivaussahat, sekä painepesureita ja talvirenkaita, teräketjuöljyä, ym. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan Sthil MS 170 moottorisaha.

Perhosta Steel Produktion Markku Maanselkä tuo esittelyyn kotimaisella polttoaineella toimivan 50 kilowatin lämmityskattilan, eikä  tässäkään vielä kaikki. Kyyjärven Tulentorjujat opastavat sammutuspeitteen ja jauhesammuttimen käyttöä, tutustumaan pääsee samalla sammutusautoonkin.

Kaakkolammen Lohi toteuttaa monien toiveen tuomalla myyntiin hyvää lämmintä lohta

Lapsia hemmotellaan ahkioajelulla, kyytiä antaa Jorma Saarinen klo 12-14, pakkasraja ajelulle on -15 astetta. Kylätuvan naiset ovat lupautuneet olemaan makkaranpaistossa mukana.

Eli mukavaa yhteistä tapahtumapäivää kannattaa lähteä viettämään kauempaakin taas Kyyjärvelle. Perhe kyytiin ja suunnaksi Kyyjärven Kauppakeskus Paletti.