Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Nimikkolähettiemme, Antti ja Liisa Saarenkedon terveiset Etelä-Sudanista!

Kyyjärven seurakunnan nimikkolähetit, Antti ja Liisa Saarenketo, ovat asettuneet uuteen työkohteeseensa, heinäkuussa itsenäistyneeseen Etelä-Sudaniin. Vastasyntyneellä valtiolla ei ole helppoa, suhteet Pohjois-Sudaniin ovat tulenarat. Tässä on heidän ystäväkirjeensä, joka on päivätty 14.2.2012 Jubassa, Etelä-Sudanin pääkaupungissa.


LaskiainenKinkerit alkoi NoposenahostaPidä minusta kiinni - Muutos konserttitietoihinRaimo Kytölä vihittiin papiksiSeurakunnassa tapahtuu helmikuussa

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kinkerit alkoi Noposenahosta

17.2.2012 Olavi Vallivaara

Vuoden 2012 kinkerikierros alkoi torstai-iltana 16.2.Noposenahosta. Kinkerit oli Eila ja Matti Tenhusen kodissa.

Tämän vuoden kinkerien aiheena on "Rukous". Raamattuaiheena on Jeesuksen vuorisaarnasta Matteus 6:7-15 opetus rukouksesta. Katekismuksesta 3.pääkappale ja uudesta katekismuksesta kohta 42, joka käsittelee Rukousta. Kanttori Minna Erkkilän johdolla käytiin läpi kinkerivirret 164 ja 565 sekä opeteltiin uudet virret 372 ja 213. Yhteisvastuukeräyksen kohteena on pienrahoitustoiminta ja ylivelkaantuminen niin koti-Suomessa kuin Ugandassa. Kinkereillä keskusteltiin myös seurakunnan tulevaisuudesta. Lähes yksimielisiä oltiin, että paras ratkaisu olisi nykyinen itsenäisyys. Meillä on hyvät kunnalliset ja seurakunnalliset palvelut. Loppuhartauden piti kirkkoherra. Kinkerit jatkuvat perjantai-iltana Kirkonkylän pohjoisella alueella Eira ja Matti Mäntysellä.