Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kivijärven kunta osaksi Witasta

Kivijärven kunta on liittynyt 1.1.2012 alkaen Kehittämisyhtiö Witas Oy:n osakkaaksi.



Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kivijärven kunta osaksi Witasta

2.2.2012 Juttuvinkki/Irma Mäkelä

Kivijärven kunta on liittynyt 1.1.2012 alkaen Kehittämisyhtiö Witas Oy:n osakkaaksi.

Witas Oy:n osakkaina ovat nyt Viitasaaren kaupunki sekä Pihtiputaan, Kinnulan ja Kivijärven kunnat.

Witas Oy:n toiminta Kivijärvellä on käynnistynyt tammikuun alussa aloitetulla yrityskartoituksella. Kartoitus tarkoittaa käytännössä sitä, että Witas Oy:n yritysneuvojat käyvät Kivijärven yritykset läpi, kertovat yhtiön toiminnasta sekä kartoittavat yritysten kehittämistarpeita. Yrityskartoitus valmistuu kevään aikana.

Witas Oy järjestää kivijärveläisille yrityksille maanantaina 6.2. yritystoiminnan rahoituspäivän. Tilaisuudessa annetaan lisätietoa ELY:n pienrahoituksesta ja maatalouden perusrahoituksesta, Viisari ry:n Leader rahoituksesta ja Finnvera Oyj:n rahoitustuotteista. Kivijärven Seurakuntakodilla järjestettävä tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille.

Witaksella on omat toimipisteet kaikissa omistajakunnissa ja Kivijärvellä toimipiste sijaitsee kunnantalolla. Yritysneuvojat liikkuvat kaikkien neljän kunnan alueella ja paras tapa tavoittaa heidät on sopia tapaamisaika etukäteen. Asiakastapaamisia voi sopia sekä asiakkaan luo että toimipisteisiin.

Ylimääräinen yhtiökokous valitsi 27.1.2012 kokouksessaan Kivijärven edustajiksi Witas Oy:n hallitukseen taksiyrittäjä Eeva-Liisa Tobiassonin ja maanviljelijä/urakoitsija Asko Kauppisen. Hallituksessa on kaksi jäsentä kaikista omistajakunnista.

Kehittämisyhtiö Witas Oy on elinkeinojen kehittämisyhtiö, jonka palveluihin kuuluvat mm. yrityksen perustamiseen liittyvät palvelut, rahoitusjärjestelyt, -laskelmat ja -hakemukset, kannattavuuden analysointi ja kehittäminen, omistajan- ja sukupolvenvaihdokset, matkailu- ja aluemarkkinointi sekä kehittämishankkeet. Witas Oy:n osakkaat rahoittavat Witaksen toimintaa ja täten sen tarjoamat palvelut ovat omistajakuntien yrittäjille ja yritystoimintaa suunnitteleville maksuttomia.

Lisätietoja Witas Oy:n toiminnasta:
Vs. toimitusjohtaja
Kari Taipale
Puh. 040 584 2992
kari.taipale@witas.fi
www.witas.fi
http://www.lomaseutu.fi/