Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Kivijärven kunta osaksi Witasta

Kivijärven kunta on liittynyt 1.1.2012 alkaen Kehittämisyhtiö Witas Oy:n osakkaaksi.Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Esittelyssä T:mi Pääpölkky

14.2.2012 Irma Mäkelä/Mediamyllärit

T:mi Pääpölkyn avajaiset ovat la 10.3. klo 9-16 Purolantie 761, Kimingillä.

Kimmo Kantanen toimi aiemmin päätoimisesti metsäkoneenkuljettajana nyt homma taitaa jäädä sivuhommaksi. Kimmo nimittäin perusti yrityksen nimeltään T:mi Pääpölkky.

Pääpölkyn toimenkuvaan kuuluu polttopuiden myynti & kotiinkuljetus, polttopuiden pilkontaa asiakkaiden omista puista, pihapuiden kaato ja pilkonnat, pihatyöt, pienimuotoiset metsätyöt, tonttien raivaukset ja siistimiset sekä mökkitalkkari palvelut.

Avajaispäivänä Kimmo esittelee yrityksen toimintaa mm. uudella tehokkaalla klapikoneella sekä järeällä halkomakoneella.
Avajaistarjouksina on myynnissä tuoretta koivuklapia sekä metrin halkoja, myös ennakkotilauksia kuivasta polttopuusta (toimitus syksyllä) otetaan vastaan. Myynnissä on myös komeita eläinaiheisia puunkantokasseja tarjoushinnoin.

Avajaisissa tarjolla on nokipannukahvia, varmasti tuoreita itsepaistettuja munkkeja, makkaraa sekä lämmintä mehua! Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan yksi heittomotti 33 cm:n klapeja eli puuhäkillinen, puunkantokasseja ym.

Onnea uudelle yrittäjälle!
Kimmon yhteystiedot löytyvät Nopola Newsin yritykset ja palvelut sivustolta Karstulan yritysten alta.