Kyyjärven verkkolehti | helmikuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

NettiTV: Lentopalloa

Huippulentopalloa luvassa. Sunnuntaina 12.2.2012 klo 18.00 Kyky-Betsetin vieraakasi saapuu Joensuun Riento.


NettiTV:n suosio kasvaa - yli 100.000 latausta 3 kk:ssa

Yhteistyökumppanit

NettiTV: Lentopalloa

12.2.2012 Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

Huippulentopalloa luvassa. Sunnuntaina 12.2.2012 klo 18.00 Kyky-Betsetin vieraakasi saapuu Joensuun Riento.

NettiTV:ssä ja Nopola Newsin iptv-kanavalla tänään luvassa miesten ylemmän jatkosarjan kärkikamppailuihin lukeutuva Kyky-Betset vastaan Joensuun Riento. Joensuun Riento johtaa ylempää jatkosarjaa puhtaalla pelillä, Kyky on puolestaan tällä hetkellä Vaasan Kiiston jälkeen kolmantena.

Eilen Joensuun Riento kukisti tasaisen kamppailun päätteeksi Vaasan Kiiston 3-2. Pohjalaisen verkkopalvelun tietojen mukaan Kiisto sai jopa erä- ja ottelupallon viidennessä erässä, mutta Riento onnistui kuitenkin kääntämään pelin edukseen. Kyky puolestaan vieraili eilen Kuopiossa ja löi puhtaasti - ainakin numeroiden valossa - Team Trust Perinnän eli Puijo Wolleyn suoraan kolmessa erässä 3-0. Molemmista otteluista varmaan kuullaan enemmän valmentajien haastatteluissa.

Kyky-Betset voitti Joensuun syksyllä 3-0 edellisessä kotiottelussa, mutta nyt vastaan astelee paljon rutinoituneempi ja vahvempi joukkue. Varmasti mielenkiintoinen ottelu luvassa, sillä erittäin vahvoja otteita on myös Kyky esittänyt.

Mikäli kaikki toimii entiseen malliin, lähetys alkaa viimeistään 17.45. Tällä kertaa C2-sarjan juniorijääkiekkolähetys Piispalasta ehtii päättyä hyvissä ajoin ennen lentopalloa. NettiTV1-sivun ohjelmaopasta on päivitetty tähän saakka tiedossa olevilla lähetyksillä huhtikuun 2012 loppuun saakka. Poikien C2-sarjan lähetykset päättyvät tänään, mutta pienen hengähdystauon jälkeen jatketaan tyttöjen C-sarjaturnaukselle ja maaliskuusta vappuun jatketaan Vip Warrior Tournament-turnausten parissa. Vip Warrior turnauksiin osallistuvat joukkueet ja ikäluokat vaihtuvat jokaiseen turnaukseen, mikä puolestaan takaa värikkäitä kamppailuja ja myös runsaasti katsojia ympäri Suomea. Ohjelmatietoja päivitetään sitä mukaa kun lisätietoja saadaan, joten esimerkiksi lentopallon osalta karsintavaiheen otteluita on luvassa, joita ei vielä tiedoista löydy.

Mutta tänään kaikki salille Riennon kaatoon!!