Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kynttilähartaus kutsuu Satamaan torstai-iltana 15.3.

12.3.2012 Riitta Kytölä/Kyyjärven seurakunta

Kyyjärven seurakunta ja kunnan kulttuuritoimi järjestää jo toista kertaa Kynttilähartauden ja Yhteisvastuutempauksen Kyyjärven Satamassa torstaina 15.3. kello 18 alkaen. Viime vuoden tapahtumasta jäi mukavat muistot, ennen kaikkea se valtavan sakea lumisade, joka kääri meidät kaikki valtavaan vaippaansa. Vieläkin hampaita naurattaa!

Ilta alkaa kynttilöiden sytyttämisellä. Kukin voi sytyttää kotoaa tuomansa vanhan kynttilänpätkän lumihankeen. Laulamme kanttori Minna Erkkilän ja muutamien esilaulajien kanssa yhteislauluja ja kuulemme tämän vuoden Yhteisvastuukeräyksestä Erik Holmbergin kertomaa.

Ehkäpä illan kohokohta on kynttiläviesti, johon on haastettu Kyyjärven kunta, Yrittäjät, MLL:n Kyyjärven osasto, seurakunnan luottamushenkilöt ja rippikoululaiset. Nyt otetaan selvää, millä joukkueella on taitoa, herkkyyttä ja nopeutta kuljetta pientä kynttilänliekkiä pimenevän Kyyjärven taivaan alla kaikkein nopeimmin! Juontajana toimii Suvi Kantonen, jolla on takataskussaan ehkä vielä toinenkin jalo kilpa...Kun näillä armottomilla kilpailuilla on otettu selvää, kuka kukin on, on palkintojen jaon ja yhteislaulun aika. Sitten iltahartaus, arvonta ja iltavirsi.

Koko ajan on myytävänä kahvia ja mehua, pullaa, makkaraa ja arpoja Yhteisvastuun hyväksi!

Autot kannattaa jättää Nuorisotalon tai koulun parkkialueelle. Olet sydämellisesti tervetullut talvi-illan tapahtumaan!

Yhteistyökumppanina tapahtuman järjestelyissä on Korjaamo Uusisalo J A.