Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yrityskehittäjän paikka avoinna

Karstulanseutu Oy:n toiminta laajenee Kyyjärven kunnan liittyessä mukaan elinkeinopalveluiden käyttäjäksi ja uutta työvoimaa tarvitaan.


ELINKEINOPALVELUTTapio Mäntynen - v. 2011 Kyyjärvinen

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Yrityskehittäjän paikka avoinna

8.3.2012 Kyyjärven kunta / Aaro Toppinen

Karstulanseutu Oy:n toiminta laajenee Kyyjärven kunnan liittyessä mukaan elinkeinopalveluiden käyttäjäksi ja uutta työvoimaa tarvitaan.

Oletko kiinnostunut yrityskehitystehtävistä? Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy avaa haun uudelle yrityskehittäjälle. Tunnetko yrityskehittämisen toimialaa ja oletko valmis ottamaan vastaan uusia haasteita? 

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy on elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on kehittää alueensa elinkeinotoimintaa ja sen toimintaympäristöä sekä tarjota monipuolisia yritysneuvontapalveluita yrityksille. Yritys on toiminut menestyksekkäästi seudullaan jo 20 vuoden ajan. Vuodesta 2012 alkaen palveluita tarjotaan Karstulan lisäksi myös Kyyjärvellä.

Toimintamme laajentuessa haemme osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme yrityskehittämisestä kiinnostunutta henkilöä, joka on valmis antamaan oman osaamisensa käyttöömme ja ottamaan vastaan tarjoamiamme haasteita.

Arvostamme kokemusta pk-yrityskentästä, hyvää kehittämisotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kykyä ja halua oppia uutta.

Olisitko sinä seuraava yrityskehittäjämme? Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää työpaikastamme, kerromme siitä mielellämme.

Soita tai meilaa
toimitusjohtaja Ari Piesala,
p. 044-459 6604,
ari.piesala(at)karstulanseutu.fi

Vapaamuotoiset hakemukset pyydämme toimittamaan 30.3.2012 mennessä osoitteella:

Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy
PL 55
43501 Karstula
tai sähköpostitse: ari.piesala(at)karstulanseutu.fi

Raapusta kuoreen merkintä ”Yrityskehittäjä”