Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Betonimiehet taisteli välieriin

13.3.2012 KyKy/Lentopallo HK/MN

Välierissä vastaan Vaasan Kiisto Perjantaina 16.3.2012 Klo: 19:30 Kyyjärven Liikuntahallilla

TKT vs KyKy-Betset 0-3 (23-25)(15-25)(13-25)

TKT Tampereelta sai nöyrtyä betonimiesten käsittelyssä viikonloppuna kahteen kertaan. Perjantaina Hervannassa Kisatoverien vieraana oli tyly haalariporukka. Tehtaalta startattiin Margitin riistakäristyksen voimalla ja eväs auttoi vierasvoittoon 0-3. Ensimmäisen erän alkua TKT hallitsi lukemiin 11-6. Tästä alkoi meidän nousu ja sen jälkeen tiukan väännön jälkeen erä 23-23 tilanteesta Nopolaan. Argon pateri ja Jaskan torjunta olivat kaksi viimeistä tikkiä. Seuraavat erät olivat kosmetiikkaa ja alkoi keskittyminen sunnuntain kohtaamiseen. Hervannassa Kultaisen Apinan palkinto Madikselle.

KyKy-Betset vs TKT 3-0 (25-19)(25-21)(25-9)

Pyhäpäivä pelipäivä. Taas oli voitosta tapeltava mikäli jatkoon haluttais. Kisatoverit tuli nyt hurjalla latingilla. Alkukankeuden jälkeen saatiin mylly käyntiin ja katsomo sai nähdä kevään parhaan näytöksen. Hurjasti taistellut TKT törmäsi usein betoniseinään tai sitten Kyky iski vastustamattomasti hyökkäykset Manselaisten kenttään. Erin 3-0 pinnat kotiin ja TKT lähti kesän viettoon. Palkintoraati oli suurimmissa vaikeuksissa kotijoukkueen suhteen. Harkinnan jälkeen Järveots nappasi toisen kerran pytyt kotiin viikonloppuna, TKT:n paras oli kokenut vasuri Ossi Vesanen. Betonimiehistön suoritus viikonloppuna oli kiitettävää tasoa.

Välierissä vastaan Vaasan Kiisto

Perjantaina alkaa ankara vääntö Vaasan Kiiston kanssa. Kahden matsin jälkeen katsotaan kumpi jatkaa MestaruusLiiga karsinnassa. Mittelöt käynnistyy Nopolan bunkkerissa Perjantaina 16.3. klo: 19:30 ja Sunnuntaina taistellaan Vaasassa Variskalla Klo: 16:00

Kiisto voitti alkusarjassa oman lohkonsa ja on yksi sarjan ennakkosuosikeista. Kyyjärven lentisväki saa virittää kannustuksensa huippuun jotta Kiisto kaatuu. Betonimiesten perjantai-ilta tarjoaa kuumimmat löylyt Kiistolle ja yleisölle. Kaikki peliin, tämä täytyy nähdä !!

KyKy-Betsetin kotisivut: http://kyky-betset.sporttisaitti.com/