Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Muksulassa harjoitettiin ongelmanratkaisukykyä pulmapeleillä

EU/Viisari-rahoitteinen Pulmia polvesta polveen –hanke käynnistyi viime toukokuussa Karstulassa. Hankkeen tavoitteena on löytää erilaisia toimintamuotoja pulmapeleille ja luoda vuosittainen pulmapelitapahtuma Karstulaan. Hanke testasi aluksi erilaisia aktiviteetteja Karstulassa ja tarjoaa nyt parhaimpia toimintamuotoja ja pulmapelejä muille Viisarin alueen kunnille kokeiltaviksi - myös Kyyjärvelle.


MLL:N PERHEKAHVILA KOKOONTUUNuorisotalon aukioloajat keväällä 20124H-lastenhoitokurssiHaukkojen yöretkiKyyjärven tsemppari ja tsemppaajaLasten laululeikkikonsertti Mimmi-lehmän luistelukoulu ke 7.3.Kokkolaan katsomaan Robin HoodiaToppujen ja kolkkien lukujuhlatTiedemiehiä ja -naisiako?Oletko innokas osallistumaan Nopolan koulun kerhotoiminnan ohjaajaksi lv. 2012-2013?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Katso lisäkuvat   

Toppujen ja kolkkien lukujuhlat

29.2.2012 Riitta Raivio

Useiden viikkojen mukava ja hyödyllinen luku-uurastus huipentui viime perjantaina lukudiplomien jakoon.

Kirjaston Maarit merkkasi ja hyllytti meille lukuseikkailuun sopivia kirjoja. Ideana oli tutustua myös sellaisiin kirjoihin, joita ei välttämättä itse lainaisi. Oppilaat lukivat runoja, satuja, klassikkoja... ja samalla matkustivat tarinoiden saattelemana uusiin seikkailuihin ja mielikuvitusmaailmoihin.

Lukujuhlassa jokainen oppilas kävi pokkaamassa itselleen kunniakirjan palkinnoksi uurastuksestaan. Ahkerimmat  lukijat Toni Pölkki ja Anna-Sofia Humalajoki saivat mukavat kirjapalkinnot. Lisäksi joitakin suosi arpaonni, nimittäin jaossa oli lisää kirjoja ja kirjaston lahjoittamia ihanan pinkkejä huulirasvoja. Lämpimät kiitokset Maaritille hyvästä yhteistyöstä!

Aurinkoisia lomapäiviä kaikille lukijoille!

Toivottelee Nopolan iloiset kirja-ahmatit