Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn EnglishBlogit

Muksulassa harjoitettiin ongelmanratkaisukykyä pulmapeleillä

EU/Viisari-rahoitteinen Pulmia polvesta polveen –hanke käynnistyi viime toukokuussa Karstulassa. Hankkeen tavoitteena on löytää erilaisia toimintamuotoja pulmapeleille ja luoda vuosittainen pulmapelitapahtuma Karstulaan. Hanke testasi aluksi erilaisia aktiviteetteja Karstulassa ja tarjoaa nyt parhaimpia toimintamuotoja ja pulmapelejä muille Viisarin alueen kunnille kokeiltaviksi - myös Kyyjärvelle.


MLL:N PERHEKAHVILA KOKOONTUUNuorisotalon aukioloajat keväällä 20124H-lastenhoitokurssiHaukkojen yöretkiKyyjärven tsemppari ja tsemppaajaLasten laululeikkikonsertti Mimmi-lehmän luistelukoulu ke 7.3.Kokkolaan katsomaan Robin HoodiaToppujen ja kolkkien lukujuhlatTiedemiehiä ja -naisiako?Oletko innokas osallistumaan Nopolan koulun kerhotoiminnan ohjaajaksi lv. 2012-2013?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Oletko innokas osallistumaan Nopolan koulun kerhotoiminnan ohjaajaksi lv. 2012-2013?

7.2.2012 Pirkko Kotanen/perusopetus

Koulun kerhotoiminta alkaa syyskuun alussa 2012 ja päättyy toukokuussa 2013.

Kerhotoimintaa ei ole koulun lomien aikana. Ohjaajan tulee olla 18-vuotta, tunnollinen, innostunut, motivoitunut sekä ohjaamansa kerhon toiminnan taitava henkilö. Ohjaajan tuntikorvaus on koulutuksesta riippuen n. 20€-30€/tunti. Kerhotunti on 60 min. Kerhon ohjaajan on toimitettava rikosrekisteriote ennen sopimuksen kirjoittamista.

Kerhot kokoontuvat pääsääntöisesti koulupäivän jälkeen 1 kerran viikossa. Kerho toteutuu, mikäli siihen on vähintää 7 osallistujaa.
 
Haemme mm. seuraaviin kerhoihin ohjaajia:
 
Mopokerhoon ohjaajaa (7.-9.lk, kokoontunut yleensä iltasella teknisen luokan tilassa). Mopokerhossa korjataan kerholaisten omia mopoja. Mopokerho on kokoontunut yleensä iltasella.
 
Kokkikerhon ohjaajaa (3.-6.lk). Kerhossa kokataan pikkuhyvää yhdessä kerholaisten kanssa. Tarvikkeet kustannetaan kerhovaroista. Ohjaaja huolehtii tarvikkeiden hankinnasta.
 
Kaveri kerhon ohjaajaa 3.-5.lk ja 6.-9.lk. Kerhossa pelataan, kokataan, keskustellaan ja tehdään muuta kivaa kerholaisten ja ohjaajan suunnitelman mukaan.
 
Mediakurssi
3.-5.lk ja 6.-9.lk. Kerhossa tehdään erilaisia mediaan liittyviä juttuja, tarinoita, pieniä videoita ym. ohjaajan taitojen sekä kerholaisten kiinnostuksen mukaan.
 
Kielisuihkun ohjaajaa 1.-2.lk oppilaille. Kielisuihkussa opetellaan vieraalla kielellä (esim. englanti, ruotsi, saksa tai jokin muu kieli) leikkejä, lauluja, numeroita, satuja,  ym. ohjaajan suunnitelman mukaan.
 
Kädentaidon kerhon ohjaajaa, painottuen tekniseen työhön 1.-2.lk. Kerhossa nikkaroidaan pieniä puutöitä joihin voi yhdistää myös tekstiilityötä.


Mikäli kiinnostuit jostakin edellä mainituista kerhoista tai sinulla syntyi oma idea kerhosta. Ota yhteyttä sähköpostilla nopolankoulu@kyyjarvi.fi tai puhelimella Pirkko Kotanen 044-4597057 (ti klo 9.00-12.30, tai to klo 11.30-15.00) viimeistään 9.3.2012 mennessä.