Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Muksulassa harjoitettiin ongelmanratkaisukykyä pulmapeleillä

EU/Viisari-rahoitteinen Pulmia polvesta polveen –hanke käynnistyi viime toukokuussa Karstulassa. Hankkeen tavoitteena on löytää erilaisia toimintamuotoja pulmapeleille ja luoda vuosittainen pulmapelitapahtuma Karstulaan. Hanke testasi aluksi erilaisia aktiviteetteja Karstulassa ja tarjoaa nyt parhaimpia toimintamuotoja ja pulmapelejä muille Viisarin alueen kunnille kokeiltaviksi - myös Kyyjärvelle.


MLL:N PERHEKAHVILA KOKOONTUUNuorisotalon aukioloajat keväällä 20124H-lastenhoitokurssiHaukkojen yöretkiKyyjärven tsemppari ja tsemppaajaLasten laululeikkikonsertti Mimmi-lehmän luistelukoulu ke 7.3.Kokkolaan katsomaan Robin HoodiaToppujen ja kolkkien lukujuhlatTiedemiehiä ja -naisiako?Oletko innokas osallistumaan Nopolan koulun kerhotoiminnan ohjaajaksi lv. 2012-2013?

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti !

Kyyjärven tsemppari ja tsemppaaja

11.3.12 E.Pölkki

Torstaina 8.3. Muuramesalissa palkittiin Keski-Suomen aktiivisia nuoria ja nuorten kanssa toimivia aikuisia.

Tapahtuma oli tänä vuonna Muuramessa, joka on vuoden 2010 Tsemppikunta. Joka vuosi järjestettävässä palkitsemisjuhlassa järjestäjänä toimii NuK-Su eli Nuorten Keski-Suomi -järjestö. Jokainen kunta/kaupunki tekee valinnan omassa kunnassaan ja Kyyjärvellä valinnan kunnan tsemppariksi ja tsemppajaaksi teki sivistyslautakunta seuraavin perustein:

Tsemppariksi lautakunta valitsi Katri Pölkin. Katri on Nopolan yläkoulun oppilaskunnan puheenjohtaja, nuorten vaikuttajaryhmä - Ryhmä Rämän varapuheenjohtaja ja hän pitää nuorten kerhoja.

Sivistyslautakunta valitsi Tsemppaajaksi Tuula Härkösen pitkäaikaisesta ja monipuolisesta osallistavasta työstä kyyjärveläisten nuorten parissa koulussa ja kerhoissa.

Palkinnot jakoi sivistyslautakunnan jäsen Marjatta Uusimäki.