Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Yhteistyökumppaneille logopaikka. Valitse yrityksellesi sopiva aihealue ja varaa paikkasi heti ! 

Rotinoilla

13.3.2012 MLL/TK

MLL:n hallituksen perinteenä on herkutella rotinoilla kun uusi vauvakainen syntyy hallituksen jäsenelle. Tällä kertaa vierailimme Aava Lumian kotona.

Aava Lumia on Anna-Maria ja Jaakko Koskelon neljäs tytär, Leean, Kaislan ja Evenan pikkusisko. Aava Lumia syntyi 21.1.2012

Rotinaherkuttelun ohella pidettiin hallituksen kokous ja suunniteltiin kevään ohjelmaa samalla kun pienokaista sai pidellä halukkaat jäsenet vuorollaan.

* Kevätilo keräys on 1.4. - 13.5.2012. Keräyksellä tuetaan yhdistysten paikallista työtä ; kolme neljäsosaa keräystuotosta jää oman osaston käyttöön. Tuotto kohdennetaan mahdollisuuksien mukaan nimekkäämpään luennoitsijaan. Tässä tehdään yhteistyötä koulun kanssa.

* Perhekahvilassa askarrellaan ennen pääsiäistä aiheeseen liittyen. Toukokuulla seurakunnan ja MLL:n yhteinen kesäretki; ohjelma tarkentuu vielä.

* MLL osallistuu Lasten vappujuhlaan 1.5.

* Elokuvareissu yhteistyössä Kyyjärven 4H:n kanssa kevään aikana.

* Teatterireissulle lähdetään katsomaan 21.4. Robin Hoodia. 

* MLL muistaa Kyyjärvellä syntyneitä uusia vauvoja ja vanhempia onnittelukirjeellä ja pienellä lahjalla, jota hiukan uudistetaan jatkossa. Toivottavasti tänä vuonnakin saadaan laittaa vielä monta kirjettä postiin!

Pyrimme kaikista MLL:n tulevista tapahtumista tiedottamaan nopolenews:n sivuilla sekä kuntatiedotteessa.

MLL:n toiminta on vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa. Mukaan paikallisyhdistykseen voivat liittyä kaikki halukkaat. Hallituksen kokoonpano vaihtuu osaksi joka vuosi, jäsen on erovuorossa  joka kolmas vuosi ja sama jäsen voi toimia hallituksessa enintään  9 vuotta. Uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan!

Aurinkoista ja lämmintä kevään jatkoa Aava Lumialle ja perheelle sekä suuret kiitokset että saimme vierailla!