Kyyjärven verkkolehti | maaliskuu 2012
EtusivuPääkirjoitusTapahtumatNettiradioNetti-tv1InfoPalauteYritykset ja palvelutIn English

Piispalan jääkiekkolähetykset normaalisti käynnissä

Kiitos palautteesta 12.40 ja tiedoksi esim. Ouluun, että Piispalan jääkiekkoturnauksen ottelut näkyvät nyt normaalisti Netti TV1 kanavalta. Ongelma on siis jossain muualla.Yhteistyökumppanit

NettiTV: Jääkiekkoa, lentopalloa, valtuustoa

22.3.2012 Kyyjärven kunta / Kyyjärven Mediamyllärit ry / Aaro Toppinen

NettiTV-/iptv-tuotannot vahvassa kasvussa - samoin yritysten kiinnostus lähetyksiin. UrhoTV:ltä lupa Kyky-Betsetin liigakarsinta-otteluiden lähettämiseen.

Kuten NettiTV1- sivun ohjelmaoppaasta ilmenee Nopola Newsin tuotantoporukalla pitää kiirettä näillä näkymin ainakin vappuun 2012 saakka. Katsottavaa riittää, sillä tarjolla on satoja tunteja suoraa lähetystä eri tapahtumista.

Juniorijääkiekkoa

Ensi lauantaina käynnistyy Kannonkosken Piispalassa jääkiekon miesten valtakunnallinen B II lopputurnaus. Tiensä lopputurnaukseen ovat selvittäneet HJK ja Karhu-Kissat Helsigistä, GrIFK Kauniaisista, JHT Hermes Kalajoelta, FoPS Forsasta sekä Diskos Jyväskylästä. Jotta pysytte kartalla ja kanavalla, niin ohjelmaopasta kannattaa tutkia tarkkaan, sillä tällä kertaa lauantaina jääkiekko-ottelut näkyvät poikkeuksellisesti Nopola Newsin NettiTV2-kanavalta ja IPTV:ssä ne ovat seurattavissa KaseTV1-kanavalla. Sunnuntaina palataan tuttuun tapaan NettiTV1- kanavalle ja iptv:ssä Nopola News 911-kanavalle.
Jääkiekon osalta kevättä jatketaan Vip Warrior Tournament-turnausten merkeissä vappuun saakka.

KykyBetsetin lentopallokausi huipentuu liigakarsintaan - ei välttämättä lähetykset

UrhoTV:ltä saatiin lupa KykyBetsetin liigakarsinta-otteluiden lähettämiseen. Kiitos siitä. Sen myötä mahdollistui ja lauantai-illan kruunaa Kyky-Betsetin miesten lentopalloliigan karsintaottelu oululaista Sun Volleyta vastaan. Ensimmäinen osaottelu pelataan torstaina Oulussa ja toinen siis Karstulan liikuntahallissa lauantaina klo 18.00 alkaen. Lähetys käynnistyy NettiTV1 ja IPTV 911 kanavilla hyvissä ajoin jo noin 1/2-tuntia ennen ottelua. Luvassa on varmasti ennennäkemättömän huikea ja tiivistunnelmainen kamppailu. Liigakarsinnassa otellaan maksimissaan viisi ottelua.

Lentopallon osalta paininpuussa on muutama muu lähetyskuvio, mutta niistä myöhemmin.

Yritysten kiinnostus herännyt

Yritysten kiinnostus edulliseen TV-näkyvyyteen on selvästi lisääntynyt. Ottelut tarjoaa kauden alusta mukana olleet Betset Oy, Oy Lindab Ab, POP Pankki Kyyjärvi, Kyyjärven Saha Oy sekä KO Tulostekniikka Oy. Uusina mukaan ovat liittyneet Keski-Suomeen huippunopeaa valokuituverkkoa rakentava Osuuskunta Kuuskaista, Kyyjärveltä PalettiSport Oy ja linja-autoliikkennöitsijä Esa Oksa. Karstulasta mukana ovat Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy, Karstulan Autokatsastus Oy, Agrimarket ja Karstulan kunta sekä Perhosta Jetta-Talo Oy ja Perhon Lukio. Mukaan sopii ja numerosta 044-459 7100 Veikko vastaa ja vääntää tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä.

Uutena varsin mielenkiintoisena piirteenä jääkiekon puolella on havaittu joukkueiden kasvanut kiinnostus lähetyksiin. Turnauksia on toki ympäri Suomea muuallakin, mutta TV-pelit ja videotallenteet näyttävät kiinnostavan. Ohjelmaopasta selaamalla jokainen varmaan havaitsee, että nyt on loistava tilaisuus saada yritykselle valtakunnallista näkyvyyttä.

Valtuuston kokous

Maanantaina on vuorossa kunnanvaltuuston kokous Kivirannasta. Käsiteltävien asioiden otsikot löytyvät Nopola Newsistä ja esityslista kokonaisuudessaa Kyyjärven kunnan kotisivulta www.kyyjarvi.fi Hallinto-valikon alta.

Tervetuloa tilaisuuksiin paikanpäälle tai linjoille.